A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині переселенці вчергове отримали продуктові набори від логістичного центру ВП ХАЕС

Дата: 08.07.2022 22:46
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

Війна росії проти України змінила все. Багато українців лишилися близьких та рідних, власного житла, роботи, доходу. З тих пір, як до Ізяславської міської територіальної громади почали приїжджати переселенці, для них постійно організовується адресна допомога.

Сьогодні, 08 липня, вже вдруге логістичний центр ВП ХАЕС підтримує харчовими продуктами переселенців, які знайшли прихисток в Ізяславській громаді. Цього разу було передано понад 400 продуктових пакетів для внутрішньо переміщених осіб. У кожному пакунку: крупи, макарони, олія, консерви, борошно, тощо.

Як резюмували працівники логістичного центру ВП ХАЕС: ключове завдання у період війни – допомагати всім, хто цього потребує. Адже завдяки такій спільнодії сімї переселенців матимуть продукти, з яких можна готувати їжу цілий тиждень.

Діткам атомники подарували книги, в яких у формі казки розповідається про роботу найбільшого енергетичного підприємства регіону. А від мультидисциплінарної мобільної команди з міста Ізяслав від Міжнародного благодійного фонду «Українська фундація громадського здоров’я» у співпраці з Дитячим фондом ООН в Україні (UNICEF), які реалізують проєкт «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди», дітвора переселенців отримали канцелярське приладдя (олівці, альбоми, кольоровий папір, ножиці, тощо). Крім того фахівці мобільної команди надавали безоплатні консультації із питань, із якими звертались біженці.  

Медики Червоного Хреста у свою чергу привезли переселенцям медикаменти та надали первинну медичну допомогу, хто потребував.

Фото без описуВисловлюємо вдячність працівникам логістичного центру ВП ХАЕС та медикам Червоного Хреста за підтримку й допомогу для внутрішньо переміщених осіб у цей скрутний час.

Так, зараз, під час війни, усім дуже важко, проте все це тимчасово: перемога поверне нам спокійне, мирне життя! Ми сильна нація! Все буде Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь