Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На сесії Ізяславської міської ради прийнято ряд важливих для громади питань

Дата: 08.07.2022 14:20
Кількість переглядів: 396

Фото без опису

 

Нещодавно відбулось пленарне засідання двадцять другої сесії міської ради під головуванням міського голови Шлегеля Сергія Вадимовича, у якому взяли участь 18 депутатів міськради,  керівники комунальних підприємств та організацій, структурних підрозділів міської ради, старости.

Насамперед присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

На розгляд сесії було винесене 61 питання. Усі питання порядку денного попередньо детально розглянуті та опрацьовані депутатами міської ради на засіданнях постійних комісій та стосувалися багатьох сфер міського господарювання.

У ході пленарного засідання ухвалено низку рішень, пов’язаних з врегулюванням питань майна комунальної власності, питань у сфері регулювання земельних відносин. Традиційно  розглянуто питання виплати матеріальної допомоги жителям громади. З метою приведення установчих документів закладів дошкільної та шкільної освіти у відповідність до норм чинного законодавства України були прийняті рішення про зміну найменування 16 закладів освіти громади.

З метою створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорони навколишнього природного середовища, збереження санітарного благополуччя населення, забезпечення належного контролю за благоустроєм та санітарним станом території нашої громади, утримання територій в належному стані, врегулювання прав та обов’язків учасників правовідносин у сфері благоустрою, депутати міської ради затвердили Правила благоустрою території населених пунктів Ізяславської міської територіальної громади, які визначають межі утримання прилеглих територій підприємств, установ, організацій, регулюють порядок здійснення благоустрою та утримання територій об’єктів благоустрою, вимоги до впорядкування територій підприємств, установ, організацій, вимоги до санітарного очищення території, вимоги до здійснення благоустрою та утримання прибудинкової території та ряд інших правил.

Також присутні учасники обговорили та прийняли відповідні рішення з питань діяльності Ізяславської міської ради, а саме: про створення постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання); втрату чинності рішенням четвертої сесії Ізяславської міської ради восьмого скликання від 29 січня 2021 року № 3 «Про утворення адміністративної комісії» (у зв’язку із приведенням рішення органу місцевого самоврядування у відповідність до норм чинного законодавства України); внесення змін до складу конкурсної комісії Ізяславської міської ради з відбору суб’єктів оціночної діяльності. Рішенням сесії оголошено конкурс на посаду директора КЗ "Палац Сангушків" Ізяславської міської ради  

Крім того, на пленарному засіданні було обговорено ряд інших питань, в результаті яких прийнято відповідні рішення.

Загалом сесія міської ради була конструктивною та плідною, депутатами  прийнято 60 рішень, з якими  можна ознайомитись на офіційному вебсайті міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь