Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Працівників поліції привітали із професійним святом

Дата: 04.07.2022 13:52
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

Сьогодні, 04 липня, своє професійне свято відзначають працівники Національної поліції України.

Нову, національну поліцію України, засновано 7 років тому. Це поліція європейського зразка, якісна сервісна служба для людей, де поліцейський - це професійний помічник, готовий прийти на допомогу кожному громадянину у складній ситуації. Найвища оцінка діяльності поліцейського - довіра і повага людей.

Цьогорічний день у відділі поліцейської діяльності № 2 Шепетівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області запам’ятається щедрим на гарні привітання й доброзичливі побажання. Ними в актовому залі відділу поліцейської діяльності гарний настрій колективу примножили Ізяславський міський голова Сергій Шлегель, голова Сахновецької сільської територіальної громади Олександр Шрейдер та голова Плужненської сільської територіальної громади Віталій Мартинюк.  

Захід розпочався із хвилини мовчання. Згадали загиблих при виконанні службових обов’язків правоохоронців та усіх українців, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Після цього розпочалась церемонія нагородження відзнаками Ізяславської міської ради, Сахновецької та Плужненської сільських територіальних громад, а також відділу поліцейської діяльності № 2 Шепетівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Зі словами подяки за щоденну працю до правоохоронців звернувся міський голова Сергій Шлегель. Він зазначив, що одним із вагомих здобутків української держави за часів розбудови громадянського суспільства та становлення нації є саме створення Національної поліції України, правоохоронного органу європейського зразка. «На поліцію покладено виключно відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадян, інтересів суспільства і держави, забезпечення громадського порядку. Без цих базових речей неможливий розвиток нашої держави та громади. Упевнений, що співробітники поліції Ізяславщини і надалі будуть робити все необхідне для забезпечення правопорядку та захисту життя, а також для здоров’я наших громадян. Дуже вдячний за вашу службу, за вірність присязі та за відданість українському народові», - сказав Сергій Вадимович. Користуючись нагодою, посадовець вручив кращим полісменам  відзнаки за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю,  захист прав і свобод громадян, а також з нагоди Дня Національної поліції України.

 Естафету привітань продовжили голова Сахновецької сільської територіальної громади Олександр Шрейдер та голова Плужненської сільської територіальної громади Віталій Мартинюк, котрі відзначили кращих працівників правоохоронних органів відзнаками.

Крім того було вручено заохочувальні відзнаки керівництвом відділу поліцейської діяльності № 2 Шепетівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Фото без описуОсобливо гарні віншування адресувалось жінкам, котрі працюють в поліції: їм вручено символічні подарунки - квіти.  

День видався сонячним від щирості, гарним від квітів і нагород, незабутнім від поваги. На згадку про нього зробили світлини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь