A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Звернення міського голови з нагоди Дня Конституції України

Дата: 28.06.2022 11:38
Кількість переглядів: 351

Шановні мешканці та гості Ізяславщини!

Вітаю усіх із державним святом – Днем Конституції України!

28 червня 1996 року увійшло в новітню історію нашої держави яскравою та доленосною сторінкою. Адже Конституція не лише заклала основи демократичного ладу в Україні, проголосила її суверенною, незалежною, демократичною, соціально-правовою державою, а й затвердила право українського народу жити у власній соборній країні, стала основою розбудови нашої держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

День Конституції України – це День нашої зрілості й нашої гордості, бо верховенство права, гідність і територіальна цілісність, закарбовані в Конституції – справжні, вистраждані цінності нашого народу.

У ці важкі для всієї України дні, дні втрат і великої боротьби, нині ми знову на фронтах війни продовжуємо боротися з московськими окупантами за дотримання та втілення в життя конституційних принципів, які гарантуватимуть нам мирне та вільне життя в незалежній державі.

Переконаний, що ми повернемо все, що належить нам, українцям, повернемо наші землі, які є невід’ємною частиною української історії, і зовсім скоро Конституція України набуде своєї сили на всіх тимчасово окупованих територіях України!

Щиро дякую українським воїнам за те, що саме вони сьогодні виборюють право України жити за європейськими цінностями, передбаченими українською Конституцією.

Дякую всім, хто наближає перемогу на своїх робочих місцях, волонтерить, молиться за ЗСУ, прикордонників, тероборону, ДСНСців та правоохоронних органів.

Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, адже Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де пануватимуть гуманізм, демократія, право, закон і справедливість.

Миру та спокою нашій благословенній Україні та кожному з нас впевненості, сили, усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України!

Україна переможе!

Слава Україні!

 

З найкращими побажаннями

міський голова Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь