A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Наразі тимчасово припинено видачу гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 24.06.2022 11:27
Кількість переглядів: 374

Фото без опису

 

З початку бойових дій до Ізяславської міської територіальної громади почали приїжджати люди з окупованих територій та громад, де тривають бойові дії. Це переселенці з Київщини, Миколаївщини, Херсонщини, Харківщини, Маріуполя та інших міст і сіл.

Оперативний штаб Ізяславської міської ради, який діє від початку  повномасштабного вторгнення росії на територію України, на постійній основі  опікується тимчасово переміщеними особами, зареєстрованими на території населених пунктів нашої громади. У першу чергу допомога надавалась людям з інвалідністю, родинам з дітьми та іншим переміщеним особам з вразливих категорій.

Волонтери спільно із оперативним штабом міської ради продовжують шукати гуманітарний вантаж від різних країн Європи, міст-побратимів Ізяславської громади, благодійних організацій та фондів, щоб переселенці змогли і надалі отримувати необхідне забезпечення відповідно до своїх потреб – продукти довготривалого зберігання, речі першої необхідності, засоби гігієни, дитяче харчування, постільну білизну тощо.

Лише за останні два тижні оперативний штаб міської ради надав гуманітарну допомогу для понад 500 сімей, котрі знайшли прихисток в нашій громаді.

Проте наразі тимчасово призупинено видачу гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб за адресою: м.Ізяслав, вул.Незалежності, буд. 43. Про відновлення буде додатково поінформовано.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь