A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Підтримка без кордонів

Дата: 22.06.2022 17:01
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

У нелегкий для України час найціннішим та найбільшим людським даром є вміння творити добро, підтримувати, допомогати. Коли серце відкривається на співчуття, добро та милосердя, то кордони зникають не тільки між людьми, а й між країнами. Небайдужі люди з  Польщі, Німеччини, Італії, Сполучених Штатів Америки долучилися до священної справи – допомоги ближньому у найнеобхіднішому.

Громадяни Польщі: Кшиштоф Свєнтоянські, Януш і Себастьян Цвинар, Дорота Тулєй-Шуляр, США: Майкл і Кармен Мейлонс з Бостона, Ніколь Шерост з Массачусетс – ці люди від щирого серця зібрали та безкоштовно доставили до Ізяславської міської територіальної громади найнеобхідніші речі для дітей із сімей, які втікають від війни та опинились у складних життєвих обставинах. Навколо себе благодійників об’єднав депутат Ізяславської міської ради Валентин Паньковський - завдяки  йому та його  дружній команді було дбайливо розсортовано та підібрано найнеобхідніші для дітей речі - засоби гігієни, продукти харчування, солодощі, іграшки, канцелярські товари, одяг тощо відповідно до віку та потреб дітей.

Фото без описуБлизько 230 сімей (630 дітей) вимушених переселенців, сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та сімей опікунів та піклувальників  отримали адресну допомогу у вигляді іменних подарунків.

Від імені внутрішньо переміщених сімей, які перебувають на території Ізяславської територіальної громади, дякуємо за надану благодійну допомогу, турботу та участь.  

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг»

Ізяславської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь