A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Привітання Ізяславського міського голови з Днем фермера

Дата: 19.06.2022 11:10
Кількість переглядів: 396

Фото без опису

 

Шановні фермери, трудівники села, ветерани галузі!

 

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем фермера!

Це свято усіх тих, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих фермерських справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Сьогодні фермер і фермерство – це навіть не професія, а швидше спосіб життя особливих людей, які не уявляють себе без землі, без пшеничного поля і вранішнього сонця, що сходить над рідною землею.

У цей день ми маємо нагоду подякувати тим, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу. Завдяки вашим працьовитим «золотим руками», мудрості та напруженій самовідданій праці живе наша українська нива, розвивається сільське господарство. Ваш багатий професійний досвід, наполегливість та працелюбність сприяють стабільному розвитку сільського господарства нашої громади.

Цьогоріч ваша праця є особливо важливою і одночасно важкою, як ніколи. Поки наші доблесні воїни продовжують боронити нас від ворога на фронті, ви, не втрачаючи оптимізму, продовжуєте професійно робити справу, від якої сьогодні залежить продовольча безпека не тільки громади, а й країни в цілому. Ви надаєте матеріальну, фінансову, технічну допомогу для наших Збройних Сил України. Ви робите це попри всі нетипові труднощі, з якими ви стикнулись в цьому сезоні.

Для кожного із нас праця фермера є важливою, адже це достаток на столі, родині, країні, а в умовах війни - це віра кожного у завтрашній день.

Бажаємо вам, щоб земля наша рясніла золотом щедрих врожаїв, на столі у кожній оселі завжди був свіжий запашний хліб, а у життя втілюються всі ваші плани, задуми та сподівання на радість Вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього Українського Народу. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно оцінена.

Велика подяка Вам за любов до землі, терпіння і витримку. Щастя, злагоди в кожну домівку.

 

З найкращими побажаннями

Ізяславський міський голова Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь