A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 15.06.2022 10:16
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

 

Нещодавно відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, яке провів міський голова Сергій Шлегель.

На порядок денний для обговорення та прийняття відповідних рішень виносились понад десяток питань, які носили фінансовий, соціальний та інший характер.

Спершу члени виконавчого комітету міської ради розглянули бюджетний блок питань, а саме: звіт про виконання фінансового плану КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» за І квартал 2022 року; внесення змін до фінансового плану КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2022 рік; внесення змін до бюджету Ізяславської міської ради на 2022 рік.

Також присутніми було ухвалено декілька рішень, що стосуються внесення змін до: Програми «Територіальна оборона на 2022 рік»; Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Ізяславської міської територіальної громади на період 2022-2025 років; Комплексної програми запобігання та зменшення впливу надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Ізяславської міської ради на 2021-2025 роки.

У зв’язку із зростанням  вартості технічного обслуговування транспортних засобів, їх страхування, а також збільшенням вартості паливно-мастильних матеріалів виконавчим комітетом було ухвалено рішення з 13 червня поточного року підвищити тарифи на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у розмірі 10,00 грн. на перевезення одного пасажира за одну поїздку.

Далі учасники зібрання перейшли до блоку питань соціальної сфери. На порядок денний було винесено питання щодо: встановлення опіки над дітьми-сиротами; встановлення піклування над дитиною-сиротою; надання згоди на вчинення правочину.

Крім того виконавчим комітетом було ухвалено рішення щодо організації функціонування чергових груп в закладі дошкільної освіти в умовах воєнного стану. У зв’язку із наявною потребою у функціонуванні чергового закладу дошкільної освіти в очному режимі в умовах дії правового режиму воєнного стану в Україні з 14 червня 2022 року до завершення воєнного стану в Україні організовано функціонування чергових груп в Ізяславському ясла-садку № 1 з дотриманням правил безпеки в умовах воєнного стану для дітей, чиї батьки обоє працевлаштовані або мати (батько) одна (один) виховує дитину, також було затверджено порядок зарахування дітей до чергових груп Ізяславського ясла-садка № 1 та форму заяви.

На завершення присутніми учасниками засідання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги двом особам на поховання їхніх рідних. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь