A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Гуманітарна допомога продовжує надходити з Польщі

Дата: 07.06.2022 12:19
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

З початку повномасштабної війни до Ізяславської міської територіальної громади продовжує надходити різноманітна гуманітарна допомога, здебільшого з Польщі. Адже саме поляки чи не найбільше перейнялися війною в нашій державі, оскільки їх життя та життя багатьох наших земляків тісно пов’язане. 

Фактично з першого дня нападу росії до Ізяславської міської територіальної громади надходить гуманітарна допомога від волонтерського руху «Разом для України. Тарнув», роботу якого координують поляки спільно з українцями, зокрема Robert Procak, Oksana Golesz, Аgata Gucwa та ізяславчанка Аnastasja Burzec. За більш як три місяці завдяки співпраці з цими людьми Ізяславщина отримала більше 50 тонн різноманітних гуманітарних вантажів. Це і засоби особистої гігієни, медичні засоби та препарати, побутова хімія, продукти харчування довготривалого зберігання, одяг, постільна білизна, спальні мішки, ковдри та багато інших речей. Ізяславська міська рада, у свою чергу, спрямовує її для потреб військовослужбовців, які боронять Україну на різних фронтах, внутрішньо-переміщених осіб, а також різноманітним лікувальним закладам.

Слід зазначити, що лише за два останні тижні такої допомоги надійшло загальною вагою близько 17 тонн. Зокрема, її було доставлено двома мікроавтобусами та одним великоваговим вантажним автомобілем. У ці дні відбувається її перенаправлення в бойові військові частини, медичні заклади  та здійснюється видача для внутрішньо-переміщених осіб.

Ізяславська міська рада висловлює слова щирої вдячності за допомогу та підтримку дійсно братньому польському народові, а зокрема Роберту Процаку, Оксані Голеж, Агаті Гукві, Анастасії Буржець (Даниленко), а також нашим співгромадянам, які виконують нелегку роботу з організації та доставки цих вантажів. Особливі слова вдячності Олександру Даниленку, Юрію Гасюку, Олексію Самосюку та усім небайдужим представникам приватного бізнесу, державних та комунальних підприємств, окремим жителям за спільну роботу в ім’я перемоги та якнайшвидшого здолання агресора.

Фото без описуНаразі готуються нові партії гуманітарної допомоги з Європи. Ми неодмінно вистоїмо в цій війні диктатури проти цивілізованого світу і вільних людей! Оскільки відчуваємо, що не самі у цій страшній війні.

Разом тримаємо курс на перемогу! Україна переможе! Бо Україна понад усе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь