A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Створюємо ліси з вірою у перемогу

Дата: 02.06.2022 12:31
Кількість переглядів: 231

Фото без опису

 

Ліси ДП «Ізяславське лісове господарство» - це надзвичайно гарні, упорядковані, економічно й екологічно продуктивні лісові масиви, в які вкладено велику працю багатьох поколінь.

Лісовий фонд підприємства становить - 24400 гектарів.

ДП «Ізяславське лісове господарство» за показниками своєї господарської діяльності залишається одним із провідних у системі Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Лісова галузь завжди була і сьогодні залишається бюджетоутворюючою структурою в економіці України, надійним партнером територіальних громад, що особливо важливо в умовах воєнного часу, для забезпечення економічних і соціальних потреб країни. І ДП «Ізяславське лісове господарство», як державне підприємство, свої фінансові, соціальні зобов’язання безвідмовно виконує.

На підприємстві сьогодні чудово розуміють наскільки потрібні сьогодні кошти для відновлення поруйнованої війною економіки країни, підтримки нашої армії, яка мужньо захищає незалежність України, вирішення багатьох соціальних питань. І коли Президент України говорить, що економіка – це також фронт, на якому ми боремося за нашу свободу, нашу державу і наших людей, то лісівники відгукуються на ці слова своєю наполегливою працею, результативним наповненням бюджетів усіх рівнів.

ДП «Ізяславський лісгосп» залишається основним бюджетоутворюючим підприємством для територіальних громад, на терені яких розташовані наші ліси: Ізяславської, Плужненської, Сахнівської, Білогірської. І йдеться не тільки про стабільне і вчасне перерахування податків до бюджетів цих територіальних громад від підприємства, а й про спільне з ними вирішення різних соціальних питань. У тому числі це стосується й працевлаштування жителів населених пунктів у лісгосп, озеленення сіл і міст, співпраці з закладами охорони здоров’я, освіти, культури тощо. Високий професіоналізм, сумлінність у роботі, любов до лісу, чуйність до людей, патріотизм, підтверджений справами, – всі ці риси притаманні працівникам нашого підприємства. Взагалі, колектив лісгоспу – це згуртована, самовіддана в праці, перевірена випробуваннями команда, на яку завжди й у всьому можна покластися.

Війна все ще триває, але це не означає, що життя лісу, його розвиток мусять зупинитися. Як і завжди, працівники підприємства й цієї весни провели лісокультурні роботи. Лісівники провели лісовідновлення на площі – 73,8 га, лісорозведення на площі – 11,6 га, створено плантації ялинки – на площі 5.4 га, проведено доповнення лісових культур на площі – 75, 9 га, в загальному підсумку висаджено – 453137 сіянців. Саджати сіянці – робота не з легких. Але вже за кілька років ці рослини, забезпечені належним доглядом, зміцніють і за десятиліття ми матимемо молодий, гарний, з високими якісними характеристиками ліс, який прикрасить наш край, а пізніше запрацює на економіку країни. Збільшення лісів ставить за мету програма Президента «Зелена країна» та акція «Створюємо ліси разом» Держлісагентства України, в реалізації яких ДП «Ізяславське лісове господарство» бере активну участь.

Нашим лісам рости у віки, для наступних поколінь. І кожне посаджене сьогодні лісове дерево зберігатиме інформацію про наш час, людей, які його посадили і доглянули.

 

За матеріалами  ДП «Ізяславське лісове господарство»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь