A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Свято дитячих посмішок

Дата: 01.06.2022 20:22
Кількість переглядів: 287

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу всієї світової спільноти до захисту прав дитини. Цього року ми відзначаємо це свято із відчуттям гіркого болю та смутку, адже в країні йде повномасштабна війна росії проти України, у якій уже загинули тисячі мирних мешканців, серед яких обірвані дитячі життя, тисячі дітей втратили своїх батьків та свої домівки, тисячі вивезені окупантами на територію російської федерації, а багато з яких розлучені зі своїми  батьками.

Безперечно, дитинство у всіх дітей має бути щасливим, мирним та безтурботним. Саме тому наразі приділяється особлива увага організації різноманітних дитячих розважальних заходів.

До Дня захисту дітей, який традиційно відзначається 1 червня, організовано тематичну розважальну програму для найменших громадян Ізяславщини. Святково-розважальне дійство проходило біля Ізяславського будинку культури.

«Немає нічого важливішого за сповнені вдячності дитячі очі, щирі посмішки та щасливі обличчя. А особливо, коли вдається дати привід для радості дітям, які через війну були вимушені залишити свої домівки», - зауважили організатори заходу.

У програмі свята було чимало цікавого. Тут панувала дружня атмосфера.

Невгамовні діти один поперед одного брали участь у конкурсах: стрибали, бігали, тощо, за що отримували море позитивних емоцій. А також на них очікували заохочувальні подарунки, які викликали шквал захоплення. Дітлахам дарували книжечки, кольорові олівці, фломастери, крейди, солодощі, тощо - з любов'ю добираючи їх особисто для кожної дитини.

Талановитість нашого краю неперевершено продемонстрували маленькі солісти. Дзвінкі голосочки юних талантів линули на всю площу, а присутні учасники охоче долучались щирих пошановувачів дитячого співу. Танцювальний виступ підлітків під запальну музику додав всім енергії та радості. Весь час із дітьми працювали аніматори у костюмах казкових персонажів. Ніхто з дітвори не залишився обділений увагою організаторів дитячого заходу.

Також було представлено для дітей локації, де вони мали можливість взяти участь у різноманітних майстер-класах. Маленьких учасників заходу навчили робити патріотичні браслети з жовто-блакитних стрічок, паперових квітів із цукерками, тощо.

 Не обійшлося і без традиційного конкурсу малюнків на асфальті, де дітки могли дати волю своїм фантазіям. Кожен із них уявив себе чародіями та чарівницями і творили магічні малюнки на асфальті, в які вкладали частинку своєї душі. Кожний із цих малюнків - це щемлива розповідь про страшну війну, про дитячі мрії, надії на мир та велику вдячність українським воїнам, які боронять рідну землю. Переконані, що дитячі мрії найближчим часом втіляться у життя, адже дивлячись на задоволені обличчя, віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.

Оцінювати суворо такі творіння організатори конкурсу не бралися, адже запал в очах та радісні посмішки на обличчях дітей і їх батьків – ось найбільша нагорода.

Свято дитинства пройшло на славу: весело та драйвово. Задоволеними залишилися усі. Дітлахи тішилися подарунками і розвагами, а дорослі раділи, тому що змогли для дітей подарувати миті щастя та радості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь