A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині відбувся благодійний концерт на підтримку наших захисників

Дата: 23.05.2022 17:00
Кількість переглядів: 1324

Фото без опису

У ці буремні військові дні для нашої України кожен допомагає нашим відважним захисникам, як може. У багатьох містах України проходять благодійні концерти, мета яких -  збір коштів на придбання украй необхідних речей військовослужбовцям, які захищають Україну від російських окупантів. Крім того такі заходи хоча б трішки поліпшують настрій, надихають і надають сил для українців, котрі перебувають в тилу. Ізяславщина не стала винятком.

На підтримку Збройних Сил України біля Ізяславського будинку культури для мешканців та внутрішньо переміщених осіб Ізяславської громади виступив народний артист України Роман Рудий із благодійним концертом під назвою «Мій рідний край, моя земля». Де б не виступав співак, він  завжди зачаровував публіку не тільки досконалістю, а й вражаючою щирістю та унікальним звучанням. Усі його пісні про вічне та прекрасне, про рідний наш край. І всі без винятку вони наповнені справжніми, непідробними почуттями. Разом з артистом глядачі співали народні пісні. Бо пісня супроводжує українців завжди і всюди, піднімає наш дух, додає відваги, гартує силу. З піснею боронимо рідну землю та йдемо до перемоги.

Чудові українські пісні, харизма артиста нікого не залишила присутніх на концерті байдужим. Дві години радості створили святкову атмосферу цього свята. Прикрасою концерту стали виступи місцеві артисти, які виконували патріотичні пісні. Концерт пройшов у дуже теплій та патріотичній атмосфері.  Ізяславчани своїми аплодисментами віддячили артистам за чудовий вечір та приємні емоції.

Фото без описуПосеред майданчика стояли скриньки і кожен бажаючий міг долучитися до збору коштів для наших захисників. Напередодні народний артист України Роман Рудий дав концерт у селі Клубівка. Під час цих концертів зібрали майже 20 тисяч гривень. Ці кошти підуть на допомогу нашим захисникам.

Завершився концерт виконанням пісні «Ой у лузі червона калина» у мажорній тональності. Адже  наша перемога вже дуже близько!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь