A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Прокуратура встановлює дітей, постраждалих від воєнних злочинів в Україні внаслідок вторгнення російської федерації,  та очевидців воєнних злочинів, в результаті вчинення яких знищено та пошкоджено заклади освіти

Дата: 23.05.2022 15:06
Кількість переглядів: 362

 

Більше ніж 663 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації. За офіційними даними ювенальних прокурорів 232 дитини загинули та понад 430 поранено.

Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих, звільнених територіях та в місцях, куди діти були вимушені переїхати.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 145, Київській - 116, Харківській - 102, Чернігівській - 68, Херсонській - 48, Луганській - 48, Миколаївській - 45, Запорізькій - 28, Сумській - 17, у м. Києві - 16, Житомирській - 15.

На території Шепетівського району на даний час проживає понад 27 тисяч осіб, які були вимушені переїхати з зони бойових дій, у тому числі понад 7 тисяч дітей.

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури збирається інформація про дітей постраждалих від воєнних злочинів в Україні внаслідок вторгнення російської федерації та очевидців воєнних злочинів, в результаті вчинення яких знищено та пошкоджено заклади освіти, з метою подальшого проведення з ними слідчих (розшукових) дій (допитів, визнання потерпілими, тощо).

Якщо Ваша дитина постраждала внаслідок військової агресії російської федерації, Ви чи Ваша дитина є свідком знищення чи пошкодження закладів освіти внаслідок бойових дій, прохання повідомляти про це Шепетівську окружну прокуратуру телефонним зв’язком на номер (03840) 4-09-71 або (03840)  4-23-45. Також чекаємо Вас з 08.00 год. по 17.00 год. у будні дні в приміщенні Шепетівської окружної прокуратури за адресами: вул.Сергія Оврашка, 43, м.Шепетівка; вул.Соборності, 34-а, м.Славута; проспект Незалежності, 10а, м.Нетішин; вул.Лесі Українки, 154, м.Полонне; вул.Шевченка, 5, м.Ізяслав; вул.Івана Франка, 19, смт.Білогір’я.

 

За матеріалами Шепетівської окружної прокуратури


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь