A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 23.05.2022 10:04
Кількість переглядів: 315

 

Цими днями відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, яке провів міський голова Сергій Шлегель.

На порядок денний для обговорення та прийняття відповідних рішень виносились майже два десятки питань, які носили фінансовий, соціальний та інший характер.

Спершу члени виконавчого комітету міської ради розглянули бюджетний блок питань, а саме: звіт про виконання бюджету Ізяславської міської ради за І квартал 2022 року; внесення змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Ізяславської територіальної громади на період 2022-2025 років; внесення змін до бюджету Ізяславської міської ради на 2022 рік. У ході обговорення цих питань наголошувалось на тому, щоб  керівники бюджетних установ здійснювали управління бюджетними коштами в межах встановлених бюджетних повноважень із забезпеченням ефективного та економного використання коштів.  

З метою підвищення рівня медичної допомоги хворим на орфанні захворювання, забезпечення їх сучасними медичними препаратами та спеціальним медичним харчуванням присутні учасники виконкому затвердили Програму забезпечення лікування хворих на орфанні захворювання на 2022-2024 роки. Метою Програми є підвищення рівня медичної допомоги хворим на муковісцидоз, забезпечення їх постійною адекватною замісною ферментотерапією, дієтичним харчуванням та сучасними муколітичними препаратами.

Також присутніми було ухвалено декілька рішень, що стосуються:  внесення змін до організаційної структури та штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня» (ліквідувати структурний підрозділ «пральня», реорганізувати стоматологічне відділення у стоматологічний кабінет); звіту начальника комунального підприємства «Ізяславське міське бюро технічної інвентаризації» Ізяславської міської ради про виконання фінансового плану за І квартал 2022 року; затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг сектору містобудування та архітектури Ізяславської міської ради; винесення постанови по справі про адміністративне правопорушення.  

Далі учасники зібрання перейшли до блоку питань соціальної сфери. На порядок денний було винесено питання щодо: внесення змін до рішення виконкому від 01 жовтня 2021 р. № 135 «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування»; надання статусу дитини-сироти; затвердження висновку органу опіки та піклування щодо розв’язання спору про позбавлення батьківських прав; подання органу опіки та піклування.

Крім того виконавчим комітетом було ухвалено рішення: створити сезонний рятувальний пост і забезпечити його функціонування в період з 01 червня по 31 серпня 2022 року з метою охорони життя людей у місці масового відпочинку на р. Горинь по вул. Грушевського, 2 А в м.Ізяслав (міський пляж); надати фізичній особі – підприємцю Коцюбинській Вірі Іванівні дозвіл на тимчасове користування (з 21.05.2022 р. по 01.10.2022 р., у кількості 40 днів) на умовах оренди елементом благоустрою площею 128 м² для розміщення дитячих атракціонів напроти Ізяславської школи мистецтв по вулиці Шевченка, 10 «Б» в м.Ізяслав.

На завершення присутніми учасниками засідання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги чотирьом особам на поховання їхніх рідних. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь