Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Найстарший мешканець села Ріпки відсвяткував своє 90-річчя

Дата: 21.05.2022 12:55
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

Вже доброю традицією на Ізяславщині стало вітання довгожителів громади,  людей, які потребують уваги, щирих слів та поваги. Адже зовсім небагато їх лишилося – наших сивочолих бабусь та дідусів, яким доля подарувала життєві випробування, довголіття і наснагу дочекатись сьогодення.

   Однією з когорти таких ювілярів у нашій громаді є довгожитель села Ріпки Довбиш Михайло Степанович, котрий цими днями відсвяткував свій 90-річний ювілей.

Із цією визначною подією ювіляра прийшли привітати представники Ріпківського старостинського округу. Гості побажали імениннику міцного здоров’я, благополуччя, довголіття, підтримки і уваги близьких людей, а також вручили подарунки.

У цей день поруч із  Михайлом Степановичем була найрідніша та близька людина – дружина, яка піклується про свою половинку. Разом вони виховали трьох дітей, вони – найбільша гордість і підтримка батьків. Діти і онуки часті гості в батьківській домівці. Допомагають та радують своїми успіхами батьківське серце.

Довбиш Михайло Степанович – найстарший мешканець села Ріпки, носій його пам’яті та історії.

Ювіляр радів гостям і дякував за увагу до нього та теплі слова привітань. Із задоволенням розповів про свій життєвий та трудовий шлях. Адже чимало довелося пережити на довгій ниві свого життя. Протягом багаторічного трудового життя Михайлу Довбишу доводилося працювати на різних роботах. І всі вони були не з легких.  За 90 років доля дарувала йому безліч щасливих моментів, та були і негаразди, які загартували в ньому дух непохитного чоловіка. 

Поділився ювіляр і секретом свого довголіття, який він вбачає у тому, що потрібно завжди бути задоволеним роботою та життям, своїм оточенням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь