A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславщина не забула…

Дата: 09.05.2022 11:55
Кількість переглядів: 308

 

Війна… Просто слово… Але скільки асоціацій пробуджує у нас воно! Біль, героїзм, патріотизм, туга за близькими людьми, ненависть та любов... Ціною Перемоги у Другій світовій війні стали мільйони життів наших співвітчизників.

Враховуючи нинішню ситуацію повномасштабної військової агресії Росії проти України, що супроводжується численними воєнними злочинами з боку російської армії та військово-політичного керівництва, аби не створювати скупчення наших мешканців, адже безпека - понад усе, в Ізяславській міській територіальній громаді скасовано усі офіційні заходи на 8-9 травня.

Але ми не забуваємо подвиги наших дідів-прадідів! Ми не забуваємо про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстоювали право людей на свободу, рятували нашу країну та світ від нацизму. Неможливо передати, які неймовірні жахіття переніс український народ в роки Другої світової війни. Спомин про загиблих ніколи не згасав у наших серцях.

Пам’ятаємо і про героїв сьогодення - мужніх та незламних нащадків козацького роду, які на захист нашої рідної землі, традицій, культури та коду нації знову піднялися, рятуючи світ від вторгнення рашистів.

Квіти - це та крихітка тепла, яку ми можемо покласти до холодного меморіального комплексу, а хвилина мовчання - тиха вдячність і сумні спогади про них…

День пам’яті та примирення символізує не тріумф переможців над переможеними, а є нагадуванням про страшну катастрофу і застереженням, що не можна розв’язувати складні міжнародні проблеми збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією. Ті, хто пережив та усвідомлює трагедію, яку несуть бойові дії, говорять: «Ніколи знову!».

Історія Другої світової війни нас вчить, що український народ перемагає тоді, коли ми єдині, соборні, діємо разом і захищаємо те, що нам дороге. Коли ми разом, коли ми відчуваємо, що справедливість на нашому боці і стоїмо за свою землю, тоді ми непереможні.

Ніколи знову! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь