A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання міського голови з Днем матері

Дата: 08.05.2022 09:09
Кількість переглядів: 721

Прийміть вітання з найтеплішим і найдушевнішим святом – З ДНЕМ МАТЕРІ!

Цей прекрасний день спонукає всіх нас промовити слова щирої вдячності за безмежну любов, постійну турботу, ніжність і ласку найдорожчій людині, яка подарувала кожному з нас життя – МАМІ.

Кожен із дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ найріднішої людини – образ своєї МАМИ, яка все зрозуміє, пробачить, і завжди любитиме, незважаючи ні на що.

Материнська любов зігріває нас упродовж усього життєвого шляху. Саме мамині ніжні руки пригортають нас, надаючи найперше відчуття захисту і спокою. Саме її мудрі слова заспокоюють нас і підтримують протягом життя. Саме її сльози спонукають нас змінюватись і ставати кращими. Саме її погляд надає нам відчуття впевненості в своїх силах і в своєму майбутньому. Саме її серце бере на себе тяжкість наших випробувань і робить їх вдвічі легшими для нас.

Дякую Вам, дорогі наші матері, за Ваше велике серце, за недоспані ночі, переживання і молитви, за Ваші терпіння і витримку.

Низький доземний уклін, шановні матері, за те, що виховуєте патріотів, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя, творять нову історію держави.  Ми ніколи не забудемо подвигу ваших дітей – новітніх Героїв України!

Також висловлюємо вдячність жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт. Ви – уособлення доброти, милосердя й шляхетності, ви піклуєтеся про наше найдорожче багатство – дітей, віддаєте їм світло, тепло і щедрість своєї душі.

У цей святковий день, милі, дорогі Матері, прийміть слова вдячності, любові і пошани! Здоров’я Вам, наші неньки, спокою – у домівки й Божого благословення – у родини. Україні - матері – мирного неба й подальшого розквіту!

 

 

З найкращими побажаннями,

Ізяславський міський голова                                              Сергій ШЛЕГЕЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь