Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Висловлюємо подяку благодійникам за довіру та надану безкорисну допомогу на благо нашої громади

Дата: 04.05.2022 21:03
Кількість переглядів: 693

Фото без опису

Сьогодні вже триває 70 день після повномасштабного вторгнення окупантів в Україну, проте наш український народ дає гідну відсіч агресору.

На території нашої громади створено добровольче формування Ізяславської міської територіальної громади № 1 «Горинь», керівником якого є офіцер. Цей підрозділ   створено як громадське об’єднання на добровольчих засадах з метою забезпечення життєдіяльності громади, органу місцевого самоврядування, функціонування критичної інфраструктури громади, яка забезпечує повноцінне виконання всіх заходів щодо життєдіяльності в умовах «правового режиму воєнний стан», а також здійснення охорони та оборони критичної інфраструктури громади, потенційно небезпечних підприємств. Крім того, це формування є неприбутковою організацією та здійснює своє функціонування на добровільних засадах відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву» та іншого чинного законодавства, а також свого Статуту.

Учасниками цього добровольчого формування є жителі Ізяславщини, які виявили бажання охороняти території громади і забезпечувати правопорядок, захищати інфраструктури від диверсантів. Так, учасники цього підрозділу працюють на своїх робочих місцях, живуть вдома, але є організацією з армійською структурою та дисципліною. Вони допомагають місцевій поліції та військовим обороняти громаду від можливого вторгнення агресора та запобігати мародерству.

На території нашої громади немає активних бойових дій, але вживаються усі відповідні заходи щодо запобігання виникнення терористичних або диверсійних актів. А тому щоночі, у комендантський час, мобільні групи «доброзагону» здійснюють патрулювання по Ізяславщині. Таким чином роблять величезний внесок у спільну перемогу. Проте такі виїзди є затратними, постійно потрібні паливно-мастильні матеріали.

Для виконання належним чином завдань з оборони населених пунктів громади в умовах війни відкрито благодійний рахунок на потреби добровольчого формування Ізяславської міської територіальної громади № 1 «Горинь»: ГО «Рада ветеранів 8 окремої бригади СП» UA943157840000026008388726266 (поточний рахунок, у національній валюті), МФО 315784, код ЗКПО 38941708 ТВБВ № 10022/088 філія – Хмельницьке обласне управління АТ «Ощадбанк» (призначення платежу: благодійна допомога для добровольчого формування). 

Дуже приємно, що в нашій громаді є свідомі небайдужі мешканці,  волонтери, а також підприємці, які у межах своїх можливостей надають благодійну допомогу на потреби добровольчого формування. Адже з відчуттям підтримки з боку населення, членам цього формування набагато легше виконувати ті завдання, які сьогодні покладаються на них. Станом на 02.05.2022 р. було зібрано кошти у розмірі 92984 грн., які повністю освоєно.

А тому оперативний штаб Ізяславської міської ради спільно із добровольчим формуванням Ізяславської міської територіальної громади № 1 «Горинь» висловлюють подяку благодійникам за довіру та надану безкорисну благодійну допомогу на благо нашої громади, а саме: Олександру Стасюку, Наталії Мельник, Ірині Кальніцькій, Галині Кузьмук, Тетяні Зайчук,  Віктору Пазичуку, Пазичуку В., Миколі Рижику, Василю Гудзю, Тетяні Кокорській, Іванні Мельничук, Олександру Петренку, а також ФОП Терепі Валерію (магазин «Клас»), керівництву ПП «Ізяславмолпродукт», ТОВ «Арта-Хімгруп», ТОВ «Агро-Інвест», ТОВ «ІШЕСЛА», ПрАТ «Ізяславський хлібозавод», Ізяславського райспоживтовариства, ПрАТ «Ізяславський Агропостач».

Крім того цими днями вдалося зібрати кошти у розмірі 800 грн. на підтримку Збройних сил України. А все завдяки: Наталії Адамюк, Жанні Михальчук, Ользі Карун та Катерині Андрійчук. Ці кошти будуть спрямовано на пошив розгрузок для наших бійців. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь