A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

28 квітня – День охорони праці

Дата: 28.04.2022 10:50
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

Збереження найвищої суспільної цінності – людини, її життя і здоров’я у державах, де сповідуються європейські цінності, є головним завданням влади, бізнесу, усього громадянського суспільства. Україна прагне і бореться за право належати до цивілізованого світу демократії.

Зараз в історії нашої Батьківщини та її державності особливий, вирішальний момент – українці відстоюють своє право жити, бути вільними та незалежними на своїй землі. Небезпечно нині не тільки на виробництві чи на дорогах. Але й удома, на вулиці, у громадських місцях, на шляху до більш безпечних територій. Про безпеку свою і своїх близьких ми повинні дбати щосекунди, хоч би де ми перебували. Особливо гострим це питання є не тільки для військових, а й для представників тих професій та громадських активістів, які нині на «передовій» – комунальників, волонтерів, працівників інфраструктурних підприємств, медиків, учасників територіальної оборони.

Збройна боротьба в Україні додала нових небезпечних чинників, яких раніше в нас не було. Нині працівникам доводиться виконувати службові обов’язки в екстремальних умовах війни. А роботодавцям – приймати ці нові ризики війни, маючи обмежені можливості та способи мінімізації тяжкості наслідків, і при цьому вживати нестандартних заходів для виживання, збереження людей і засобів виробництва.

28 квітня є Всесвітнім днем охорони праці та покликаний привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці.

Низько схиляємо голови та вшановуємо пам’ять загиблих на виробництві та на війні.

Бережімо себе, користуємося правилами з охорони праці і особистої безпеки.

Все буде Україна! СЛАВА УКРАЇНІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь