A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Шановні мешканці та гості Ізяславщини!

Дата: 24.04.2022 09:57
Кількість переглядів: 263

Фото без описуУ житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Воно завжди приходить з настанням весни і є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.

У 2014 році сили пітьми пішли в реальний наступ на життя і свободу України. А в цьому році російська федерація розв`язала повномасштабну кровопролитну війну проти України, проти прагнення нашого вільнолюбивого народу жити на своїй Богом даній землі, своїм розумом, за своїми традиціями та законами.

Україна, свята земля вільних козаків, вкотре дає достойну відсіч російській агресії. Потужний козацький дух, сила предків, які впродовж віків боронили рідну землю від східного сусіда, роблять наших безстрашних воїнів-героїв непереможними. Весь світ захоплюється стійкістю, мужністю й самовідданістю наших українських бійців.

Також високо цінується щоденна клопітка праця небайдужих українців, зокрема мешканців Ізяславщини, на трудовому фронті в ім'я перемоги над загарбниками, яка є доказом непохитності наших моральних цінностей та віри.

Ми, українці, перемагаємо, бо з нами Бог, з нами правда! З нами зараз – переважно весь світ. Країни об`єдналися в прагненні допомогти Україні захистити свободу. Справжній дух братерства панує між народами, між людьми, які розуміють, яку ціну платить зараз Україна за право бути вільною державою, за право кожного українця на достойне життя, за мирне життя в Європі.

Нехай Великодні дзвони додадуть кожному з нас сили та впевненості у тому, що правда і світло обов’язково здолають пітьму і російську брехню. Нехай Господня ласка зігріє всіх нас, принесе світло і благодать у родини, добро у взаємини, сповнить серця усіх людей духом миру, єдності, любові, терпіння і мудрості.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою та найщирішими вітаннями

Ізяславський міський голова Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь