A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Нація, яка читає книги, – непереможна!

Дата: 22.04.2022 16:35
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

“Книжкова весна на Хмельниччині” – щорічний проект обласної універсальної наукової бібліотеки, який започаткований у 2007 році.

Його мета – популяризація читання як унікального засобу самовираження, спілкування та комунікації, привернення уваги громадськості до книги, книговидання та авторського права, ознайомлення з кращими творами письменників Хмельниччини, дізнатися думку читачів книг письменників Хмельниччини та акцентувати увагу на присутність цих книг в бібліотеках області.

Книга – це унікальний носій інформації, досвіду, знань людства. А бібліотекарі – є хранителями унікального скарбу нашого народу. І в воєнний час значення книги стало ще важливішим. Адже зараз завдяки таким заходам не лише жителі області, а й тимчасово переміщені особи, які перебувають на Хмельниччині, мають змогу ознайомитись з історичною, культурною і  туристичною різноманітністю Подільського краю.

В рамках форуму, впродовж 20 і 21 квітня,  організатори провели цікаві заходи, а саме: зустрічі з письменниками, презентації, бенефіси книг на базі  бібліотек громад області.

Традиційно на завершення форуму за підсумками обласного дослідження було оголошено результат анкетування  “Краща книга Хмельниччини – 2021” та нагороджено переможців.

За результатами загальнообласного дослідження «Краща книга Хмельниччини-2021» переможцями стали: у номінації «Літературно-художнє видання» - Мачківський Микола «Древо триєдине. Замість роману...», у номінації «Наукове та науково-популярне видання» - Крамар Сергій Іванович «Українська політична еліта: "булава" або зрада», у номінації «Довідкові видання» - «Подільська старовина» - вісник державного архіву Хмельницької області.

Участь у цьому заході взяли представники Ізяславської центральної бібліотеки  та бібліотек-філії. Також Ізяславською центральною бібліотекою в рамках даного форуму було проведено патріотичні онлайн-читання поезії Герася Соколенка та Василя Кравчука.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь