A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЯК ОФОРМИТИ ДОВІДКУ ВПО ТА ДОПОМОГУ ЧЕРЕЗ «ДІЮ»

Дата: 22.04.2022 13:13
Кількість переглядів: 396

З 20 квітня 2022 року отримати статус та допомогу для внутрішньо переміщених осіб можливо в додатку Дія. Проте така функція доступна лишень для громадян, які звертаються для отримання статусу внутрішньо переміщеної особи вперше та мають ID-картку чи біометричний закордонний паспорт у «Дії». У разі наявності паспорта старого зразка, оформити статус внутрішньої переміщеної особи можна лише в управлінні соціального захисту населення Шепетівської районної державної адміністрації (за адресою: м.Ізяслав, вул.Шевченка,10В) та в центрі надання адміністративних послуг Ізяславської міської ради (за адресою: м.Ізяслав, вул.Грушевського, буд. 5)

Також важливо! Ті громадяни, які отримали довідку про взяття на облік ВПО в управлінні соціального захисту населення Шепетівської райдержадміністрації чи у ЦНАПі, оформити заявку на допомогу на проживання в «Дії» не мають можливості. Таку можливість допрацьовує Мінцифри, проте наразі невідома дата такого доопрацювання. Тому громадянам, які раніше  отримали паперові довідки,  необхідно подати заяву на допомогу в центр надання адміністративних послуг Ізяславської міської ради за адресою: м.Ізяслав, вул.Грушевського, буд. 5. 

У заяві необхідно вказати IBAN, на який ви хочете отримувати допомогу (номер рахунку у банку). Нагадуємо, аби отримати виплати за березень та квітень,  заяви необхідно подати до 30 квітня!  

 

Як отримати статус та допомогу для ВПО в «Дії»

Оновіть застосунок та в розділі «Послуги», виберіть «Отримати статус ВПО».

Вкажіть своє поточне місце перебування та підтвердьте геолокацію (вона потрібна один раз, щоб скористатися послугою).

Якщо у вас є діти, можете отримати статус внутрішньо переміщеної особи і для них – свідоцтва про народження підтягнуться в «Дію» або ж ви можете ввести їх вручну.

Далі, щоб отримувати допомогу на проживання, виберіть картку Є-Підтримка.

Крім того, зазначте, яка ще допомога вам необхідна (потреби в медичному обслуговуванні, освіті або ж гуманітарці) та залиште контактні дані.

Заява сформована! Перевірте її, підтвердьте достовірність даних та натисніть «Надіслати». Довідка ВПО з’явиться з вашими цифровими документами в «Дії», надалі очікуйте виплати на картку Є-Підтримка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь