A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Тільки спільні зусилля та праця здатні зробити нашу громаду ще більш привабливою, затишною, комфортною для проживання

Дата: 22.04.2022 08:21
Кількість переглядів: 379

Фото без опису

Прийшла справжня весна, а отже і настав час активно взятися за благоустрій та санітарне прибирання навколишнього середовища. Так вчиняють справжні господарі, які дбають про порядок на своїй землі. Та й війна – не причина сидіти, склавши руки, навіть навпаки – всі ми тут, на мирній землі, повинні бути надійним тилом: працювати, навчатись, проводити благоустрій, садити дерева тощо.

Згідно рішення виконавчого комітету Ізяславської міської ради від 15 березня 2022 р. № 38 на території Ізяславської міської територіальної громади тривав місячник благоустрою та санітарної очистки з 21 березня по 21 квітня 2022 року.

Традиційно основне навантаження припадає на комунальні підприємства, адже обсяг робіт - дуже великий. Проте активно брали участь в благоустрої території нашої громади колективи підприємств, установ, організацій, приватні підприємці, які здійснюють свою діяльність на території Ізяславської громади, а також небайдужі мешканці як багатоповерхової забудови, так і приватного сектору. Працівники міської ради та її виконавчого комітету, закладів культури та освіти також брали участь у толоці.

Основна увага приділялася виконанню робіт з санітарної очистки громади, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, впорядкування братських могил, кладовищ, пам'яток історії та культури, збереження наявних парків, прибиранню придорожніх смуг, прилеглих територій закладів торгівлі та місць відпочинку, тощо.

У старостинських округах старости згуртовували людей до проведення акції з благоустрою, чистоти і озеленення на своїх територіях. Адже не тільки власні подвір’я навесні мають бути прибраними, але й рідне село. Мешканці активно упорядковували території населеного пункту, фарбували лавки, обкопували дерева, білили бордюри, висаджували дерева та кущі, та інше. Всі учасники благоустрою працювали з радістю, задоволенням і азартом.

Фото без описуБлагоустрій Ізяславщини - щоденна робота, а не лише заходи, проведені в межах місячника озеленення, чистоти і благоустрою в громаді. Дуже добре було б, якби кожен мешканець Ізяславської міської територіальної громади відчував відповідальність за свій населений пункт. Мінімальний вчинок від однієї людини – викинутий у смітник папірець, а якщо від багатьох – величезний внесок у загальний результат. Велике починається з малого. Тільки спільні зусилля та праця здатні зробити нашу громаду ще більш привабливою,  затишною, комфортною для проживання. Бо ми віримо у мирне і щасливе майбутнє нашої України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь