Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Даруємо дітям-переселенцям радість

Дата: 20.04.2022 11:59
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

 

19 квітня в Ізяславському будинку творчості дітей та юнацтва відбувся розважально-пізнавальний захід для дітей-переселенців «Діти –дітям».

Хмельниччина сьогодні — це область, яка тримає гуманітарний фронт і допомагає вимушеним переселенцям, які змушені були покинути свої домівки через повномасштабну війну в Україні. Головна мета заходу  — допомогти дітям із сімей, що втекли від війни, відчути себе в безпеці, адаптуватись у нових умовах, знайти друзів, відволіктися від стресу. Та й спілкування та комунікація – дуже важливі для психологічного стану діток та для адаптації у новому середовищі.

У невимушеній атмосфері діти мали змогу на майстер-класах помалювати, навчитися розписувати писанки та виготовляти ляльки-мотанки, прикрашати пряники, виготовляти великодні магнітики та листівки, тощо. Усі ці дитячі поробки будуть надіслані на передову для наших відважних захисників та захисниць, де надихатимуть, підбадьорюватимуть та підтримуватимуть дух українських воїнів.

До свята доєдналися відомі постаті українського шоу-бізу, такі як: Олександр Педан, Леся Нікітюк, Вадим Мичковський (Дядя Жора), які подарували маленьким гостям заходу море позитивних емоцій. Були і танцювальні руханки, і спільне виконання Державного Гімну України, пісні «Ой, у лузі червона калина» і т.п.

Приємним сюрпризом для дітей-переселенців стало отримання різних подарунків і смаколиків, які надали благодійники Ізяславщини. Щира подяка всім, хто приєднався до благородної справи.

По завершенню заходу усі бажаючі діти мали нагоду сфотографуватись із своїми улюбленими знаменитостями та отримати їхні автографи із найкращими побажаннями.

Свято вийшло яскравим і веселим. І діти, і дорослі, які були присутні, залишили у своїх душах тепло і світло, надію на щасливе майбутнє. Щасливі посмішки дітей стали нагородою для всіх організаторів свята.  

Віримо, що такий розважальний захід хоч на деякий час відвернув увагу дітей-переселенців від пережитих воєнних реалій та допоміг краще адаптуватися до нового місця проживання.

Фото без описуА ми, ізяславчани, ж робитимемо усе для того, щоб діти змогли насолодитися проведеним часом на Ізяславщині та повернутися з усмішками і хорошими спогадами. Лише об'єднавшись разом ми зможемо подолати спільного ворога та довести, що українці є сильною та незламною нацією!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь