A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ситуація в Ізяславській громаді станом на 15.04.2022 р. контрольована.

Дата: 15.04.2022 23:17
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

????51 день… Як кардинально змінилось наше життя - розмірене, сповнене планів, надій і перспектив ????.

??????51 день розриває наші серця???????? біль за Україну????????, яка стогне від бомбардувань???? російських окупантів, плаче за кожним загубленим життям мирних громадян; тужить за кожним загиблим нашим воїном ????????????; переживає за понівечену землю, яка призначена давати врожаї ????????????????????????????????????????, а не бути зораною градами , за кожну споруду ???? , збудовану з любов’ю ???? нашими предками і сучасниками, що нині перебувають в руїнах, за кожну поранену війною душу???? .

??? Не дарма вороже полчище прозвали орками. Вони, як саранча, нищать все на своєму шляху, вбивають, грабують, мародерять, знущаються над мирним населенням на тимчасово зайнятих ними територіях. У них немає душі. Замість неї у них темрява і зло.

????Але темряву обов’язково розжене світло - світло наших сердець, нашої віри, нашої щирої любові до Батьківщини ???????? .

Тому будь-які ворожі наміри щодо загарбання України та поневолення Українського народу приречені на поразку???

???????? Ми всі працюємо на перемогу? Кожен там, де від нього найбільше користі, там, де він має бути саме в цей час, де його внесок буде найефективнішим?

????????Станом на 15.04.2022 р. ситуація в Ізяславській громаді контрольована і стабільна, попри повітряні тривоги. Наразі в місті Ізяслав та старостинських округах тихо: нас не атакують, ворога немає біля пунктів пропуску.

Попри складні часи, ми продовжуємо працювати над вирішенням тих завдань, які ставили перед собою ще в мирний час.

?????? Уся інфраструктура та комунальне господарство, які відповідають за життєзабезпечення населених пунктів, працюють в штатному режимі????.

????На території громади працюють блокпости та здійснюється патрулювання. Завжди тримайте при собі документи????. Якщо представники силових структур або територіальної оборони прохатимуть їх перевірити, обов’язково це робіть. Це вимушені заходи, необхідні для виявлення диверсантів ???

????Щира подяка людям, які присвячують себе волонтерству. Це потужний фронт, який об’єднує сильних, активних, милосердних і щирих людей Ізяславщини. Вони роблять чимало корисних, а іноді і небезпечних речей: надають посильну допомогу продуктами харчування, речами першої необхідності, засобами гігієни та іншим для наших захисників та евакуйованим; формують та доставляють гуманітарні вантажі нашим бійцям, виготовляють маскувальні сітки, шиють необхідні речі для наших захисників тощо.

?????????????????????????????????З кожним днем все більше переселенців, що рятуються від війни, приїздять у нашу громаду. Усім їм надається прихисток. Станом на сьогоднішній день вже офіційно зареєстровано 3308 особи: із них 1038 дітей.

???????????На Ізяславщині організовано дистанційне навчання школярів. ??????Одночасно повідомляємо про можливість отримання освітніх послуг дітям, які тимчасово переміщені з окупованих територій внаслідок агресії та проживають на території нашої громади. ??? Для цього необхідно одному з батьків/відповідальній особі за дитину подати заяву до закладу освіти та долучитися учням до дистанційного навчання ??? . На даний час здобувають освіту в нашій громаді 194 дитини переселенців ???????????????????????????? .

????Ізяславським будинком творчості дітей та юнацтва, Ізяславським історико-краєзнавчим музеєм, а також у старостинських округах громади періодично організовуються дозвілля для тимчасово переміщених дітей та їхніх батьків: майстер-класи, творчі заняття тощо????????.

???????????????? Закладами охорони здоров’я громади надається медична допомога внутрішньо переміщеним особам на первинному та вторинному рівнях.

????????????????????На Ізяславщині активно проходить посівна кампанія та польові роботи.

????????У громаді триває місячник з озеленення, благоустрою та санітарної очистки. Тому закликаємо кожного мешканця Ізяславської громади проявити активність й також долучитися до весняної толоки. Кожна прибрана вами ділянка — це ваш подарунок Ізяславщині.

?????З 15 квітня 2022 року в Ізяславській громаді опалювальний сезон припинено.

????????????У разі отримання інформації щодо повітряної тривоги терміново реагуйте на сповіщення, повідомляйте родичам, сусідам, знайомим та негайно йдіть до укриття.

????????До паліїв сухої трави? Попереджаємо? Не сприяйте російському агресору??? У воєнний час заборонено випалювання сухої рослинності на території громади???????? . Це може розглядатись як диверсія. Такі дії становлять додаткову небезпеку, відволікають від виконання бойових завдань рятувальників, військових та правоохоронців і знижують обороноздатність країни. Порушникам загрожує штраф.

????????????????????Звертаємось до мешканців житлових/багатоповерхових будинків по можливості брати участь в облаштуванні укриттів, розміщених у ваших домівках. Адже перебування в них може бути доволі тривалим

??????Закликаємо вас зберігати спокій та здоровий глузд, не панікувати, бо цим ми тільки допомагаємо ворогу. Уникайте місць великого скупчення людей. Не вступайте у суперечки з незнайомими людьми .

??????????????????????На території Ізяславської міської територіальної громади масово поширюються неправдиві провокаційні інформації, зокрема у соціальних мережах. Вкотре нагадуємо

??????Дотримуйтесь інформаційної “гігієни”, користуйтеся офіційними джерелами, перевіреною інформацією, не вірте “фейкам” та неперевіреним повідомленням. У випадку надзвичайних ситуацій звертатися за ? 101, 102.

????????Головний наш захист – наша армія і наш народ ????????

??? Також нагадуємо :

??? Відсьогодні з 23.00 год. до 05.00 год. діє комендантська година. Всі залишаємося вдома, вимикаємо світло, зашторюємо вікна;

????????????Якщо бачите підозрілих осіб, транспорт, предмети - повідомляйте поліцію за номером ? 102.

????????з 01 березня у нашій громаді, у зв’язку з воєнним станом припинено продаж алкоголю, тому що зараз для цього не час. ??????Маємо думати про безпеку, порядок та дисципліну;

??????????? обмежено перебування дітей і підлітків віком до 16 років поза домом без супроводу дорослих у воєнний час.

????????????????????????на час війни цивільним заборонено відвідувати ліси, за винятком службових осіб, з використанням чи без використання транспортних засобів та іншої техніки, Збройними Силами України, Державною прикордонною службою України, Державною спеціальною службою транспорту, Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України, Національною гвардією України, Службою безпеки України, Службою зовнішньої розвідки України, Управлінням державної охорони України, Міністерством внутрішніх справ України, іншими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, постійними лісокористувачами під час виконання цими особами службових повноважень.

???????????????????????????????????Чоловікам призовного віку (від 18 до 60 років), які прибули із «гарячих» регіонів разом із своїми родинами, незалежно від місця проживання в громаді (готелі, приватний сектор і т.п.) - ми раді Вам допомогти. Проте у нашій країні воєнний стан і повна мобілізація! А тому ви повинні терміново звернутись до третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, що знаходиться за адресою: м.Ізяслав, вул.Онищука, буд. 3. Контакти для довідок: (03852) 4-00-15.

????ПЕРЕМОГА близько??? Перемога буде??? Сумнівів немає??? В це вірить і задля цього зранку прокидається кожен з нас???

??????????????????Ми всі працюємо заради звільнення нашої Батьківщини від агресора? Так, у нас попереду ще чимало важливої роботи? Працюємо спільно далі, бо саме в єдності наша сила?

Все буде Україна?????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь