A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Наближається свято Великдень, але цього року він не буде таким як завжди, адже окупант не гребує нічим

Дата: 15.04.2022 22:50
Кількість переглядів: 395

Фото без опису

Наближається одне з найважливіших свят для християн – Воскресіння Христове. Католики та православні відзначать Великдень 2022 року у квітні з різницею у тиждень. Цього року не всі зможуть дозволити собі пишне святкування та й у колі родини через воєнні події на території України. 

Загалом якихось докорінних змін проведення найбільшого свята – Світлого Христового Воскресіння (за Григоріанським та Юліанським календарем) на Ізяславщині – не передбачається. Принаймні, з огляду на поточну фазу війни. У храмах Ізяславської громади звершуватимуться святкові Богослужіння. Священнослужителі незабаром сповістять своїх прихожан  про графіки Великодніх богослужінь.

Проте у пасхальну ніч комендантська година (з 15 квітня з 23:00 год до 05:00 год.) діятиме на території всієї області, зокрема Ізяславщини. Тож прихожанам, які планують перебувати у церкві протягом усієї нічної молебні або в іншому населеному пункті, рекомендовано прибути до релігійної установи чи до пункту призначення до 23:00 год. 

 У разі виникнення повітряної тривоги необхідно буде перейти до найближчих укриттів. Будь-яке інше безпідставне перебування на вулицях та в громадських місцях вважатиметься порушенням комендантської години.

При собі обов'язково необхідно мати посвідчення особи і з розумінням поставитись до можливих перевірок документів працівниками поліції чи добровольчих формувань. Також зберігатимуться й інші заходи безпеки: не скупчуватись масово, бути пильними і повідомляти правоохоронцям про підозрілих осіб тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь