A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Закликаємо споживачів послуг КП «Ізяславводоканал» встановити лічильники обліку води

Дата: 13.04.2022 16:01
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

22 червня 2017 року було прийнято Закон України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» (далі – Закон), відповідно до якого усі житлові та нежитлові будівлі повинні бути оснащені приладами обліку води.

Реалізація цього Закону є важливою передумовою для забезпечення в державі обов'язкового 100% обліку водопостачання. Тому варіантів відмови від встановлення вузла обліку води не має.

Крім того, оплата послуг за водопостачання та водовідведення є важливою складовою сімейного бюджету, яку можливо суттєво скоротити. Основним вирішенням такого питання є встановлення приладів обліку водопостачання (водомірів). Завдяки забезпеченню обліку водопостачання споживачами сплачуватимуться кошти лише за фактично спожиті послуги, тобто лише за те, що ними було використано. Це дозволить не тільки об'єктивно здійснити розрахунок послуг, які були спожиті споживачем, а й розпочати ефективний процес досягнення значної економії в умовах постійного зростання цін на енергоресурси.

Встановлення вузлів розподільного обліку (водомірів) у квартирах та домогосподарствах, згідно з законодавством, проводиться робітниками КП «Ізяславводоканал» або спеціалістами, яких порекомендує організація за власні кошти власника помешкання.

Самовільне встановлення вузлів розподільного обліку категорично заборонено, як прописано в Правилах користування та водовідведення в містах та селищах України (наказ № 190 від 27.06.2008 р.).

У зв’язку з цим КП «Ізяславводоканал» переконливо рекомендує абонентам, яким нарахування за спожиту воду здійснюється за нормою, встановити лічильники води, опломбувати їх та переукласти угоди з постачальником послуг! 

Вода – неоціненний дар природи, джерело життя! Закликаємо ставитися до її використання по-господарськи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь