A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Тривають безкоштовні майстер-класи для дітей переселенців

Дата: 12.04.2022 15:31
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

Станом на сьогоднішній день на Ізяславщині зареєструвалось понад 3000 вимушених переселенців із територій, які активно обстрілює окупант. Серед прибулих майже 1000 дітей різних вікових категорій.

З метою зняття стресу від побаченого та пережитого зараз дуже важливо займатись соціальною адаптацією дітей та дорослих, які змушені були покинути рідні місця проживання внаслідок війни. А тому на Ізяславщині розпочинається серія безкоштовних майстер-класів для дітей переселенців.

11 квітня педагоги Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва навчала дітей, як за допомогою паперу і фарб можна відчути повну свободу дій і виразити свої думки. Діти були у захопленні від проведеного майстер-класу. Тут кожен зміг себе відчути художником-початківцем. На полотні кожної хвилини з’являлись нові і нові відтінки, з яких формувалися різні образи. Гармонія, старанність та задоволення відчувалися повсякчас, що сприяє проявленню позитивних емоцій і зміни погляду на різні життєві ситуації.

Майстер-клас з оригамі «Весняні барви» - весела і пізнавальна справа для багатьох. Юні митці всього за кілька хвилин перетворювали кольоровий папір на шедеври.

Інші ж присутні підлітки із задоволенням виготовляли патріотичні брелочки із фетру, які стали для них символом віри у мирне небо і перемоги України.

Усі учасники отримали чимало нових вражень і головне – нові навички, адже пізнавати нове і вчитися – ніколи не пізно. Та й для дітей необхідно відчувати радість попри страшні сьогодення в Україні.

Також 12 та 13 квітня в Ізяславському історико-краєзнавчому музеї відбудуться наступні майстер-класи для діток-переселенців, а саме:  

12 квітня – майстер-клас із виготовлення виробів із природних матеріалів

13 квітня – майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки - оберегу для військових

Початок о 16:00 год.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь