A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Оголошення про проведення конкурсів з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті Ізяслав – Більчин

Дата: 21.02.2022 11:12
Кількість переглядів: 285

Оголошення

про проведення конкурсів з перевезення пасажирів на

приміському автобусному маршруті Ізяслав – Більчин

(згідно п.28 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. № 1081)

 

Відповідно до статей 7, 43, 44, 45, 46 Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», з метою розвитку конкуренції, обмеження монополізму на ринку пасажирських транспортних послуг, забезпечення якісного обслуговування перевезень пасажирів, виконкомом Ізяславської міської ради оголошується конкурс на визначення перевізника на приміському автобусному маршруті загального користування Ізяслав - Більчин

 

1. Організатор конкурсу – виконком Ізяславської міської ради, адреса: м. Ізяслав  вул.  Незалежності, 43. 

 

2. Порядковий номер та основні характеристики об’єкта конкурсу:

 

№ об’єкта з/п

Номер та назва маршруту

К-сть автобусів

Норматив мінімальної к-ті резерву

Протяжн.           

(км)

Категорія та клас автобусів

Режим руху

Розклад руху

1

Ізяслав – Більчин №0709

1

1

21

М2, М3, клас А, В, І (але не менше 18 пасажиро місць)

Режим маршрутне таксі

Затверджено паспортом маршруту

 

3. Умови конкурсу:

Обов’язкові:

3.1. У конкурсі можуть брати участь фізичні та юридичні особи, які мають ліцензію на право надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом, на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані транспорті засоби відповідного класу та відповідають вимогам статті 34 Закону України "Про автомобільний транспорт".

Транспортні засоби, які претендент пропонує залучити до перевезень, повинні відповідати вимогам безпеки, охорони праці, державним стандартам, мати відповідний сертифікат, бути зареєстрованими відповідно до чинного законодавства, перебувати в належному технічному і санітарному стані, мати двигуни які відповідають нормам  і  стандартам визначеним законодавством  по викидах в атмосферу шкідливих речовин.

Для забезпечення перевезень на приміському автобусному маршруті загального користування Ізяслав - Більчин в звичайному режимі  залучаються автобуси загальною пасажиромісткістю не менше 18 місць.

Забороняється використання перевізниками автобусів, переобладнаних з вантажних транспортних засобів.

3.2. Перевізник повинен мати достатню кількість транспортних засобів для виконання перевезень, затвердженої обов`язковими умовами конкурсу, та перевезень, які повинні

виконуватися відповідно до чинних договорів. Достатня кількість транспортних засобів визначається як кількість автобусів, необхідних для виконання перевезень, та кількість резервних транспортних засобів, яка становить 10 відсотків.

3.3. Перевізники різних форм власності, які працюють на міській та приміській маршрутній мережі Ізяславської територіальної громади, для забезпечення належної організації перевезень пасажирів та високої культури їх обслуговування зобов’язані:

3.3.1. виконувати вимоги законодавчих і нормативно-правових актів України у сфері перевезення пасажирів;

3.3.2. утримувати транспортні засоби в належному технічному і санітарному стані та забезпечувати їх зберігання у спеціально пристосованих для цього приміщеннях, гаражах, на майданчиках, стоянках, забезпечених засобами охорони;

3.3.3. забезпечувати контроль технічного і санітарного стану транспортних засобів перед виїздом на маршрут;

3.3.4. забезпечувати проведення медичного контролю стану здоров`я водіїв;

3.3.5. організувати проведення періодичного навчання водіїв методам надання першої медичної допомоги потерпілим від дорожньо-транспортних пригод;

3.3.6. забезпечувати умови праці та відпочинку водіїв згідно з вимогами законодавства;

3.3.7. забезпечувати проведення стажування та інструктажу водіїв у порядку, визначеному центральним органом виконавчої влади з питань автомобільного транспорту;

3.3.8. забезпечувати безпеку дорожнього руху;

3.3.9. забезпечувати водіїв відповідною документацією на перевезення пасажирів;

3.3.10. забезпечувати роботу рухомого складу на маршрутах за визначеним розкладом руху;

3.3.11. забезпечувати роботу рухомого складу на маршрутах за визначеним розкладом руху та  забезпечити диспетчерський  контроль та  управління із обов’язковою наявністю в автобусах  заявлених на конкурс  GPS/GPRS- системи контролю.

3.4. Пільгові перевезення пасажирів здійснюються відповідно до чинного законодавства та індивідуальних пропозицій, погоджених  між Організатором, управлінням соціального захисту Шепетівської районної державної адміністрації і Перевізником.

Автомобільному перевізнику, який здійснює перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, забороняється відмовляти у пільгових перевезеннях, крім випадків, передбачених законом. Безпідставна відмова від пільгового перевезення тягне за собою відповідальність згідно із законом.

Додаткові:

3.5. Переможець конкурсу забезпечує роботу на об’єкті конкурсу не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб  з інвалідністю та  інших маломобільних груп населення.

3.6. Переможець конкурсу забезпечує:

- протягом 1 місяця з моменту підписання договору водіїв відповідними бейджами з символікою Ізяславської міської територіальної громади та інформацією щодо автомобільного перевізника та прізвища, ім’я, по батькові водія;

- щомісяця інформування Організатора про обсяги перевезень пасажирів, у тому числі і пільгових категорій;

- підтримання належного стану салонів автобусів, у разі потреби здійснювати своєчасний ремонт або заміну сидінь, поручнів, внутрішню обшивку салону тощо.

4. Звернення з питань щодо умов конкурсу, об’єкта конкурсу, номерів рейсів та розкладу руху автобусів на маршруті, пасажиромісткості транспортних засобів, приймаються за телефоном: (038)52 4-21-34 (Ящук Олег Ігорович) та на електронну адресу: iz.mr@ukr.net

5. Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі – 16 год. 00 хв.. 25.03.2022  року.

6. Ізяславська міська рада, режим роботи  з 08.00. до 17.15. год. понеділок-четвер, п’ятниця з 08.00 до 16.00. год., обідня перерва з 12.00 до 13.00. год. 

Заяви приймаються за адресою: м. Ізяслав, вул. Незалежності, 43 міська рада, кабінет № 6

7. Для участі в конкурсі перевізник-претендент подає щодо об’єкта конкурсу документи, визначені статтею 46 Закону України «Про автомобільний транспорт», за формою згідно з додатками 1-4 до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. № 1081 (із змінами).                                                                                          

8.Засідання конкурсного комітету розпочнеться 30.03.2022р. о 11.00. год. за адресою: м. Ізяслав, вул. Незалежності, 43,  кабінет заступника міського голови.

9. Плата за участь у конкурсі становить  632 грн. та вноситься за наступними реквізитами:

Отримувач УК в Ізяславському районі, банк отримувача: Казначейство України, код отримувача 37971775 р/р UA948999980314030544000022761.         

Призначення платежу: плата за участь у конкурсі з перевезення пасажирів.

10. За довідками звертатись за телефоном та ел.адресою, вказаними в п.4 даного оголошення.

21.02.2022 р.

Виконком міської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь