A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 11.04.2022 15:24
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

08 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської  міської ради.

Серед питань, що вимагали термінового розгляду, були питання про завершення опалювального сезону 2021/2022 рр. на території Ізяславської міської територіальної громади; визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування «Ізяслав-Більчин»; введення в дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів.

У ході засідання виконавчий комітет прийняв рішення 15 квітня 2022 року завершити опалювальний сезон 2021/2022 рр. на території Ізяславської міської територіальної громади.

Розглянувши протокол № 1 від 30.03.2022 р. засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на приміському автобусному маршруті загального користування «Ізяслав-Більчин» визначено фізичну особу – підприємця Кучерука Володимира Івановича переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування «Ізяслав-Більчин», із яким буде укладено договір строком на 5 (п’ять) років.

Також було прийнято рішення про введення в дію рішення конкурсної комісії (протокол № 1 від 30 березня 2022 року), згідно якого комунальне підприємство «Житлосервіс» Ізяславської міської ради визначено переможцем конкурсу з вивезення твердих побутових відходів на території Ізяславської міської територіальної громади строком на 12 (дванадцять) місяців з моменту укладення відповідного договору.

Крім того, згідно порядку денного засідання присутні члени виконкому заслухали звіти начальника комунального підприємства «Ізяславське міське бюро технічної інвентаризації» та головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» про виконання  фінансового плану за 2021 рік.

Останнє питання виконкому стосувалось присвоєння адрес об’єктів нерухомого майна ДП «Ізяславське лісове господарство».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь