Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Щодо надання вільних площ, приміщень, складів, законсервованих підприємств для розміщення виробничих потужностей підприємств з регіонів, де ведуться бойові дії

Дата: 04.04.2022 16:39
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

Шановні керівники підприємств, організацій та  підприємці!

Урядом ініційована програма евакуації виробничих потужностей підприємств з території, де є загроза ведення бойових дій, на безпечні території. Ця програма покликана зберегти стратегічно важливі виробництва та загалом бізнес з робочими місцями до повної перемоги України.

 ? Будь-яке підприємство, яке знаходиться у зоні ризику та активних бойових дій має можливість продовжити роботу в іншому безпечнішому місці, зокрема на території Хмельницької області. На сьогодні у національному реєстрі зареєстровано більше 1100 заявок.

? З метою виконання даної програми Мінекономіки в області сформовано базу даних вільних площ, складів, приміщень, законсервованих підприємств, які можуть бути використані під зазначені цілі. В нашому регіоні вже зареєстровано понад 380 об’єктів, які готові надати свої вільні площі і цей перелік постійно збільшується.

? Налагоджено контакт із 170 підприємствами з різних областей країни. Станом на сьогодні 45 підприємств вже вирішили перемістити свої виробництва на Хмельниччину, скориставшись даною Програмою. 4 підприємства уже переїхали на Хмельниччину.

? Для налагодження комунікації сторін, зацікавлених у релокації бізнесу в область, створено телеграм канал «Релокація Хмельницька область» (https://t.me/RelocationKhm). Його роботу координує Хмельницька обласна військова адміністрація, Департамент економічного розвитку та Агенція регіонального розвитку.

         Ізяславська міська рада повідомляє, що для вирішення питання  надання  вільних  приміщень, складів для розміщення  підприємств переміщених із  зони бойових дій ви можете зареєструватися на  офіційному сайті Хмельницької ОВА https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScedW9OMrdCWp9ugb3cpdbx4H8CTrrLmJERcBuqBg-D51Ij0Q/viewform) або звернутися  у фінансове управління  Ізяславської  міської ради  для надання допомоги у реєстрації даної інформації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь