A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Своє 99-річчя ветеран війни відзначив у колі рідних та друзів

Дата: 24.03.2022 16:52
Кількість переглядів: 463

Фото без опису

Сьогодні  відзначає своє 99-річчя учасник бойових дій Другої світової війни, ветеран, поважна людина із значними досягненнями та неабияким бойовим, трудовим і життєвим досвідом – Гілевський Едуард Вільгельмович.

Привітати із визначною подією людину, яка крок за кроком, разом з мільйонами побратимами під час Другої світової війни відвойовувала мир і спокій, незалежність і свободу нашої держави, до іменинника завітали голова районної ради Організації ветеранів України Лідія Загоруй та Ізяславський міський голова Сергій Шлегель.  Вони вручили Едуарду Вільгельмовичу  квіти, подарунки, висловили теплі слова вдячності за його героїчне життя, за те, що пройшовши нелегкий ратний шлях, приніс довгоочікувану Перемогу.

Незважаючи на візит гостей, іменинник радо зустрічав їх. Сивочолий ветеран поділився спогадами про страшні роки війни та про труднощі, які довелось йому, як і будь-якому українцеві, пережити. Попри поважний вік, він пам'ятає кожен день тієї кривавої жорстокої війни. Він на власному досвіді знає, що таке жахіття окупації та пам’ятає всі фронтові дороги, якими довелось пройти, неодноразово був важко поранений у бою. 

За визначні військові досягнення полковник Едуард Гілевський удостоєний багатьох державних нагород. Проте найбільшою нагородою для іменинника є його велика родина – діти, онуки та правнуки.

Фото без описуПо завершенню зустрічі гості зазначили сивочолому ветерану:  «Вклоняємось Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Радіємо, що переживши чимало бурхливих подій, Ви стали свідком народження Незалежної Української держави і являєтесь прикладом для молодого покоління», а також побажали імениннику, щоб у такому родинному затишку відсвяткувати ще й 100-річний ювілей. А Едуард Вільгельмович у свою чергу щиро подякував за подарунки й теплі слова та побажав кожному із присутніх усіляких гараздів, довголіття при доброму здоров’ї та настрої.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь