A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Період незламності всього українського народу

Дата: 24.03.2022 14:42
Кількість переглядів: 351

2022 рік. 24 лютого. 05:00 год. Зазвичай в цей час ми спимо, крім Донбасу та Криму. Але ми прокинулися. Прокинулися від свисту ракет, гуркоту вибухів та пекла пожеж на українській землі. Прокинулися, аби із жахом і болем дізнатися, що в українські домівки прийшла війна, яку розпочала російська федерація, – віроломно, підступно, жорстоко. Прокинулися, бо зрозуміли, що маємо боротися за своє життя. Так, як довелося Донбасу вісім років тому …

2022 рік. 24 березня. 05:00. Зазвичай в цей час ми не лягаємо спати. Через звуки повітряної тривоги. Через те, що окупанти завдають ракетних ударів по житлових будинках, лікарнях, школах, церквах, беруть в облогу цілі міста, розстрілюють гуманітарні коридори. Через вбивче сяяння фосфорних бомб. Через обстріли гуманітарних коридорів.

Біль залишився – біль за сотнями вбитих і закатованих.

Сьогодні минає місяць запеклої боротьби українського народу проти російської агресії. Це восьмирічна війна Росії не лише проти України. Ми стоїмо за безпеку та демократичні цінності всього світу. Рівно місяць, як і останні вісім років, ми, українці, стримуємо і гідно даємо відсіч ворогу. Це період незламності всього українського народу. Ми показали всім, що таке справжня боротьба вільних людей за право вибору. Ми, українці, своєю хоробрістю та незламністю змінили хід історії. Будемо продовжувати боротися, поки останній окупант не покине нашу землю. Вже місяць ми на дипломатичному рівні перемагаємо ворога.

Довіра та вдячність нашого народу до Збройних Сил України, територіальної оборони, інших військових формувань України й волонтерів – безпрецедентні.

Увесь світ захоплюється стійкістю України, мужністю її воїнів і простих громадян, національним єднанням у боротьбі за свої цінності.

Тримаємо оборону, віримо у своїх захисників, ми – РАЗОМ! Разом - ми сила! Перемога за нами! Все буде Україна! Слава Україні! Смерть ворогам!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь