A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В єдності наша сила!

Дата: 22.03.2022 15:20
Кількість переглядів: 237

Після вторгнення в Україну 24 лютого російського агресора, сьогодні вся Україна, як і вісім років тому, згуртувалася у єдиному прагненні - перемогти окупанта.

Ми пережили за цей час стільки, скільки іншим народам може не випасти й за десятки років. Нам довго говорили, що українці в чомусь не такі, в чомусь неправильні. Через це ми часто не помічали, на що ми з вами реально здатні. А от зараз проявили себе на повну. І це надихає. Кожного. Кожну. І в цей воєнний час кожен із нас докладає усіх зусиль, щоб допомогти Батьківщині!

Війна – це не лише фронт. Війна - це теж тил, який має бути надійним та стабільним. Ми всі сьогодні стали на захист України. Ми всі є неймовірна сорокамільйонна армія. Кожен із нас – воїн, воїн на своєму місці, у кожного зараз своя лінія вогню! І все це для спільної ПЕРЕМОГИ. Під час війни дрібниць немає! Взаємопідтримка дуже важлива, самоорганізація набирає обертів.

Завдяки Збройним силам України, тероборонівцям, добровольчим та іншим формуванням, мужньому цивільному населенню України не вдається ворогу рухатись в глиб нашої держави. Наші захисники і захисниці продовжують щодня наносити російським окупантам значних втрат. Наша армія, гвардія, прикордонники, бійці усіх структур сектору національної безпеки та оборони постійно виганяють непроханих гостей з української землі. Навіть тотальна російська пропаганда вже не може замовчати ці втрати. Наші відважні герої-захисники уже розтоптали міф про непереможність «другої» за потужністю армії світу. Доземний уклін нашим відважним Героям!

Наші борці захищають нас в епіцентрі воєнних дій, а ми є  надійним тилом.

На території Ізяславської громади працюють блокпости та здійснюється патрулювання. Завдяки громадському формуванню громади на Ізяславщині ситуація спокійна та контрольована.

Триває безперервна робота волонтерів в Ізяславській міській територіальній громаді  – фронт забезпечення досить активний і масштабний. Волонтери важливі для кожного суспільства, тому що вони працюють без користі для себе, показуючи цим суспільству, що є ще в житті речі більш цінні, ніж отримання матеріальної нагороди. Деякі з нас можливо віддають останнє, відривають від сім’ї, дому, але всі ми відкриваємо свої серця, пускаючи в них, доброту, любов та самопожертву.

Волонтери постійно збирають тоннами продукти харчування: овочі, фрукти, м’ясо, рибу, домашні консерви, випічку, надають транспорт, паливо для поїздок на передову, а ще медикаменти, маскувальні сітки, захисні спорядження для наших захисників, тощо. Якби прості люди спільними зусиллями не жертвували кошти на усі ці критично важливі речі, ситуація була би значно гіршою. Важливо те, що  до волонтерського руху підключилися як і окремі громадяни, так і  громадські організації, об’єднання, священнослужителі різних конфесій, сільгоспвиробники, фермери, приватні підприємці, які жертвували  великі кошти на підтримку наших захисників. Ми дякуємо усім волонтерам, усім краянам, всім, хто приєднався до забезпечення спільної перемоги!

Україна — єдина країна у світі, яка за часів активної військової атаки росіянами продовжує боротися на всіх фронтах, і одними із солдатів цих фронтів є працівники важливих сфер громади, які у зв’язку із значним напливом людей з інших регіонів України, де тривають бойові дії, працюють в умовах подвійного навантаження, а саме:

наші вчителі, які незважаючи на страх та невідповідні умови роботи, дарують дітям знання та підтримку, вони виборюють майбутнє юних українців;

наші медики, які надають медичну допомогу як жителям громади, так і переселенцям на первинному та вторинному рівнях;

наші працівники комунальних служб, які відповідають за життєзабезпечення населених пунктів, задовільняють поточні проблеми ізяславчан та гостей громади.

Кожен мешканець нашої громади незалежно від свого віку, статусу на своєму місці робить все, що може: хтось допомагає фізично нашим Збройним Силам України та територіальній обороні у створенні оборонних споруд, хтось збирає допомогу нашим воїнам, а хтось надає цю саму допомогу, хтось робить щедрі пожертви, хтось шиє одяг для наших борців, хтось створює необхідні речі з підручних матеріалів для наших бійців, хтось вчить людей захищати себе і надавати першу допомогу, а хтось створює та виробляє ці самі системи для надання першої медичної допомоги і т.п. Наші винахідливі люди об'єднуються заради спільної перемоги.

Під час війни кожен жест доброї волі прирівнюється до геройства, бо це вияв громадянської позиції. Позиції, яка свідчить про патріотизм, любов до Батьківщини, до наших прикордонників, до воїнів Збройних Сил України, до всіх, хто став на захист нашої свободи!

Поки  такі небайдужі люди живуть і працюють на Ізяславщині, то буде жити  і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за вашу підтримку та за ваші щирі і чуйні серця. За те, що ви не стоїте осторонь таких проблем. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею.

Війна вкотре показала – українці не мають страху ні перед ким і впевнено наближають свою Перемогу. Українці - найкраща нація.

Знаємо, що у нас всіх неодмінно все вийде. Продовжуємо працювати – кожен на своєму місці! Віримо в наших захисників і в себе! В єдності наша сила і потужність! Перемога за нами! Слава Україні! Героям Слава!

 

З найкращими побажаннями

Ізяславський міський голова Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь