A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Шановні жителі територіальної громади, керівники організацій, установ, підприємств!

Дата: 18.03.2022 10:33
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

Дороги та тротуари, території підприємств, вулиці та провулки, їх стан, охайність та чистота покликані забезпечити мешканцям комфортне проживання у рідній громаді. Відтак, навіть під час воєнного стану в країні, органи місцевого самоврядування разом з комунальними службами, по можливості, не зупиняють роботи з благоустрою населених пунктів.

Рішенням виконавчого комітету Ізяславської міської ради від 15 березня 2022 р. № 38 оголошено місячник благоустрою та санітарної очистки території Ізяславської міської територіальної громади - з 21 березня по 21 квітня 2022 року.

Нагадуємо, що відповідно до статей 17, 18 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» громадяни, підприємства, установи та організації зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою, що перебувають у їх власності або користуванні, а також утримувати в належному стані прилеглу до своїх об’єктів територію.

Звертаємось до керівників підприємств, організацій та установ, власників індивідуальних житлових будинків садибного типу, суб’єктів господарювання з проханням привести до належного стану прилеглу до своїх об’єктів та власну територію. Також просимо провести обрізання гілок дерев, які проникають із земельних ділянок установ (організацій, підприємств) та громадян на території загального користування (на дорогу, тротуар), інакше відповідно до ст.105 Земельного Кодексу України працівники комунального підприємства матимуть право обрізати їх по межі земельних ділянок.

 Об’єднаємо наші зусилля, щоб потім не сказати: «Перемога, а в нас не прибрано».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь