A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Шановні мешканці Ізяславщини!

Дата: 14.03.2022 13:55
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

14 березня ми відзначаємо День українського добровольця – свято справжніх патріотів, сильних, мужніх і сміливих, котрі свідомо стали на захист суверенітету нашої держави та її територіальної цілісності.

У календарі знаменних дат нашої держави це свято з’явилося у нелегкий для українців час - у час, коли у кровавій битві з агресором ми вимушені відстоювати своє право на самовизначеність і незалежність.

Саме добровольці першими відчули відповідальність і стали на захист держави, мужньо чинили опір ворогу у 2014 році навіть без сучасного озброєння та екіпірування, належних побутових умов, прийняли на себе перший удар російського агресора, щоб окупант не зміг поневолити наші території і українську націю.

Саме завдяки рішучості, мужності та стійкості добровольців Збройні Сили України та інші військові формування  мали час, щоб оговтатися після років руїни та оперативно наростити бойові спроможності.

Українські добровольці є взірцем патріотизму та героїзму, самовідданості та відваги, вірності українському народові.

Водночас, це день суму та скорботи за тими, чий приклад буде жити вічно у пам’яті українського народу й надихати наступні покоління на мужність і любов до Батьківщини. Вічна пам’ять тим, хто поклав своє життя за Україну, її незалежність та цілісність.

Щиро дякуємо кожному із вас, добровольцю, за незламність бойового духу, приклад високої громадянської самосвідомості і відповідальності за долю нації й держави! Дякуємо за вибір рішучих!

Ваша стійкість, витримка та самовіддане служіння українському народу гідне для наслідування прийдешніми поколіннями.

Найщиріші вітання і шана усім нашим землякам-добровольцям, а також добровольчому формуванню територіальної оборони Ізяславської міської територіальної громади № 1, роті охорони при третьому відділі Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, громадські та інші формування, які здійснюють охорону безпеки в нашій Ізяславській громаді, за безкорисливу, свідому, добровільну працю на благо процвітання і миру на рідній землі.

Мирного неба над Україною, міцного здоров’я вам та вашим родинам, добробуту, витримки та стійкості духу у благородній справі вірного служіння рідному народові. Нехай любов до Батьківщини та людська шана надихають на нові звершення в ім’я захисту незалежної України!

Разом ми - нездоланна сила! Разом до Перемоги!

Слава Україні! Слава українським добровольцям!

 

З найкращими побажаннями,

Ізяславський міський голова                                                           Сергій Шлегель


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь