A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Гундяєв благословив російських окупантів убивати українців

Дата: 14.03.2022 09:57
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

Вчора, 13 березня, очільник рпц московський патріарх кирило гундяєв після богослужіння у храмі Христа Спасителя передав головнокомандувачу російської нацгвардії володимиру золотову Августову ікону Богородиці для того, щоб вона надихала «молодых воинов, которые принимают присягу, которые вступают на путь защиты Отечества». При врученні образу кирило сказав, що завдяки цій іконі чимало російських солдат зберегли життя у часи Першої світової війни, і здобули багато перемог.

Сам же начальник росгвардії після отримання ікони відкрито і офіційно на церковному амвоні, стоячи поруч з кирилом заявив, що нацгвардія рф бере участь у війні в Україні, а подарована ікона буде «защищать русское воинство и ускорять нашу победу». Окрім цього російський терорист-окупант визнав, що «не все идет так быстро как хотелось бы, и это все потому, что нацисты прячутся за спинами мирных граждан, устраивают огневые позиции в детских садах, школах, в жилых домах. Но мы идем к намеченной цели…».

Окремо хотів би відзначити і наголосити, що все це сказано і зроблено сьогодні, в той день, коли від російських бомб постраждала Святогорська лавра, яка належить до московського патріархату в Україні! Там теж нацисти ховаються? Як і в десятках інших храмів по всій Україні, які за ці два тижні постраждали від російських ракет! Чи не знає про це гундяєв? Звісно, що йому відомо про ці випадки, але не зважаючи на це він і далі благословляє цю війну!

Факт передачі цієї ікони це яскраве свідчення того що рпц і кремль за одно! Бо ж чи не дивний збіг, передавати нібито ікону для військового храму тоді, коли російська армія терпить поразки в Україні! Хоча нагадаю сам храм освячений ще пів року тому, напередодні річниці початку Другої світової! Совпаденіє? Не думаю! Це лише чергова спроба виправдати війну в Україні!

Ба більше практично щодня і чи не на кожній проповіді кирило намагається назвати її священною! Сьогоднішня проповідь не виключення! Левова її частка вже традиційно була присвячена Україні, через яку в кирила «серце кров’ю обливається»! Проте такі «середечні болі» обумовлені не тим, що путін вбиває в нічому невинних мирних жителів, серед яких багато жінок і дітей, а через те, що в Україні не хочуть руського міра!

На відео-трансляції можна побачити з якою злістю він говорить про припинення поминати його ім’я на богослужіннях в Україні. Це настільки вивело його із себе, що він вже не церемонячись, наголошує, що це саме російська церква в Україні, а не якась там «самостійна і незалежна з правами широкої автономії», що це його єпископи, і його священники. І усім їм, хто через страх перестав згадувати його готується майбутня розплата!

Вдумайтесь лише, в ці слова: «через страх єпископи і священики перестають поминати кирила»! Не через те що він благословляє убивати (як він каже) свою паству, його цураються, а через те що бояться втратити парафії і єпархії! Це просто верх цинізму! Ганьба такому патріарху!

Утім і дивуватись особливо нічому! Адже усе те що вже мільйони разів говорилось, в тому числі і мною, тепер все виявляється на ділі публічно і відкрито! Вже в нікого, абсолютно ні в кого, хто живе в Україні, немає бути навіть найменшої краплі сумніву, що рпц це філія кремля, яка ладна виконати будь-які його забаганки, і виправдати будь-який злочин російської кровавої імперії зла!

 

За матеріалами Служби безпеки України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь