A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Заборонили поселення у закладах, що надають послуги з розміщення, чоловіків призовного віку терміном понад 48 годин

Дата: 01.03.2022 14:25
Кількість переглядів: 480

 

Зважаючи на несприятливі фактори воєнного характеру, що створюють загрозу  для населення та істотно знижують рівень забезпечення його життєдіяльності на Хмельниччині з 00 год. 00 хв. 1 березня 2022 року заборонили поселення  у закладах, що надають послуги з розміщення, чоловіків віком від 18 до 60 років терміном понад  48 годин. Відповідний наказ видано Хмельницькою обласною військовою адміністрацією та Хмельницьким обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки 28 лютого 2022 року (16/57/2022-нс). Така вимога діє для всіх закладів, які надають послуги з поселення незалежно від форми власності на території Хмельницької області.

Заклади, які надають послуги із розміщення, зобов‘язані поселяти чоловіків призовного віку на підставі документу, що посвідчує особу, із подальшим невідкладним інформуванням Ізяславську міську раду (у місті Ізяслав) та старост відповідних старостинських округів Ізяславської міської територіальної громади (у селах громади).

Також звертаємось до чоловіків призовного віку, які прибули із «гарячих» регіонів разом із своїми родинами, незалежно від місця проживання в громаді (готелі, приватний сектор і т.п.) - ми раді Вам допомогти. Проте у  нашій країні воєнний стан і повна мобілізація. А тому ви повинні стати у стислі терміни на облік в третьому відділі Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, що знаходиться за адресою: м.Ізяслав, вул. Онищука, буд. 3. Контакти для довідок: (03852) 4-00-15.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь