A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 23.02.2022 08:50
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

22 лютого відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, що пройшло під керівництвом заступника міського голови Василя Сложинського.

На засіданні виконкому розглянуто ряд питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності Ізяславської міської територіальної громади.

Останніми тижнями значна увага приділена питанням запобігання військового вторгнення на територію України зі сторони Російської Федерації. А тому на території Ізяславської міської територіальної громади вживаються відповідні заходи.

З метою забезпечення організації навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях виконком затвердив організаційно-методичні вказівки з підготовки населення Ізяславської міської територіальної громади до дій у надзвичайних ситуаціях на  2022-2023 роки. Також було затверджено Положення про комісію з питань евакуації для забезпечення організації та своєчасного проведення евакуації населення громади у випадку загрози і виникнення надзвичайних ситуацій.

Крім того виконавчим комітетом було введено в дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення рідких побутових відходів (переможцем конкурсу визначено комунальне підприємство «Ізяславводоканал» Ізяславської міської ради), затверджено штатний розпис комунального закладу «Палац Сангушків», погоджено штатний розпис комунального підприємства «Сошне»;  затверджено план роботи відділу освіти, молоді та спорту на 2022 рік.

У ході засідання виконкомом було прийнято рішення створити комісію з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам з метою збільшення надходжень від плати за землю, захисту майнових прав міської ради від несумлінних землекористувачів, що ухиляються від вчасного укладання договорів оренди, недопущення безоплатного використання земельних ділянок комунальної власності, що призводить до втрат міського бюджету, визначення та відшкодування збитків, завданих Ізяславській міській раді, власникам землі та землекористувачам внаслідок порушення порядку землекористування.

Крім того, з метою виховання громадянина-патріота України, а також визначення ефективних механізмів системної взаємодії органів місцевого самоврядування та інститутів громадянського суспільства в питаннях національно-патріотичного виховання присутніми учасниками засідання було прийнято рішення про створення Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання.

На порядок денний було також винесено питання проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Ізяславської    міської територіальної громади та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті Ізяслав – Більчин.

Розглянувши звернення жителів громади, члени виконкому прийняли відповідні рішення з питань захисту прав дітей та приватизації квартир, присвоїли адреси об’єктам нерухомого майна; затвердили списки працівників Замкової виправної колонії (№ 58), які перебувають  на квартирному обліку за місцем роботи станом на 01 лютого  2022 року.

На  завершення присутніми учасниками засідання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги п’ятьом особам на поховання їхніх рідних. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь