A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося зібрання керівництва установ, підприємств та організацій територіальної громади

Дата: 22.02.2022 17:11
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

Весь світ бачить, що заради досягнення своїх інтересів терористи, керовані країною-агресором, здатні піти на будь-які провокації, аби вкотре безпідставно звинуватити Україну в загостренні ситуації. Як на державному, так і на місцевому рівні вживаються відповідні заходи щодо запобігання військового вторгнення на територію України зі сторони Російської Федерації.

21 лютого у приміщенні Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва відбулось зібрання керівників підприємств, установ, організацій та громадськості Ізяславської міської територіальної громади. Ініціатором виступила Ізяславська міська рада.

У першу чергу, йшлося про єдність та згуртованість під час протидії зовнішнім загрозам, а також про підтримку територіальної оборони Хмельниччини.

У ході зібрання з метою своєчасного реагування та вжиття необхідних заходів щодо захисту території та населення Ізяславської міської територіальної громади, сприяння забезпеченню готовності громадян України до національного спротиву, а також для надання допомоги у захисті населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій, а також відповідно до Закону України  «Про основи національного спротиву» присутніми учасниками було прийнято рішення про створення координаційної ради з питань територіальної оборони та цивільного захисту в Ізяславській міській територіальній громаді.

До складу цього дорадчого органу запропоновано було включити керівництво міської ради та окремих структурних підрозділів міської ради, відділу поліцейської діяльності № 2  Шепетівського районного управління поліції ГУ НП в Хмельницькій області
(з базуванням в місті Ізяслав), 13 ДПРЧ 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, третього відділу Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, військової частини А7181, закладів освіти, культури та комунальних підприємств, громадських організацій громади.

Координаційна рада з питань територіальної оборони та цивільного захисту в Ізяславській міській раді територіальній громаді повинна виконувати такі основні завдання, як:

участь у підготовці та виконанні завдань національного спротиву в мирний та особливий період;

участь у сприянні створення добровольчих формувань територіальної громади;

підготовка пропозицій щодо забезпечення життєдіяльності населення і функціонування об’єктів інфраструктури у межах громади;

участь у сприянні популяризації заходів національного спротиву;

організація допомоги підрозділам територіальної оборони, які виконують функції з національного спротиву на території Ізяславської міської територіальної громади відповідно до Закону України «Про основи національного спротиву»;

координація взаємодії з питань територіальної оборони з правоохоронними органами,  державною службою з надзвичайних ситуацій, іншими органами управління та силами, які залучаються до завдань територіальної оборони.

Підсумовуючи зібрання, було зазначено, що будь-які форми підготовки громадян до спротиву агресії Російської Федерації сприймаються позитивно, але потрібно пам’ятати про важливість створення дієвої, системної, ефективної організації для Ізяславської міської територіальної громади. Ми, громадськість територіальної  громади, робимо одну справу і маємо спільну мету – захистити свій дім.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь