A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вакцина на сьогодні – єдиний спосіб боротьби з пандемією

Дата: 01.02.2022 17:16
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

Наразі йде стрімке погіршення епідситуації. Кількість нових випадків захворювань на COVID-19 за останній тиждень збільшилось в рази.

У зоні найвищого ризику важкого перебігу та смерті від COVID-19 знаходяться особи, старші 60-ти років із супутніми захворюваннями, а також ті, хто щоденно контактує з великою кількістю людей.

Коронавірус продовжує розповсюджуватися світом і мутувати (змінювати свої форми). Нові штами вірусу представляють велику загрозу, оскільки легше передаються від людини до людини, а захворювання клінічно протікає важче.

Щеплення людей в усьому світі має вирішальне значення, оскільки не дає вірусу розповсюджуватись і мутувати. Одна із причин, чому люди відмовляються вакцинуватись – це відсутність інформації про можливі реакції на щеплення.

Тільки щеплення врятує людей від захворювання на COVID-19. Слід не забувати, що в світі вже померло більше 4,5 млн та декілька десятків мільйонів стали інвалідами. Вакцина значно знижує ризик захворювання та важкого перебігу хвороби.

Тому вакцина на сьогодні – єдиний спосіб боротьби з пандемією. Після вакцинації двома дозами та після можливого зараження – захворювання протікає в легкій формі, що забезпечує безперебійну роботу клінік та попереджує колапс лікувальної мережі.

Перед щепленням проти COVID-19 бажано звернутись до сімейного лікаря та пройти мінімальний об’єм обстежень, особливо це стосується осіб, що мають хронічні захворювання.

Крім того після вакцинації людина стає дуже вразливою до вірусів COVID-19, тому  так важливо після щеплення тиждень-два, при можливості, залишатись вдома та максимально обмежити контакти з іншими  людьми.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь