A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Віддаємо данину пам'яті новітнього українського героя

Дата: 30.01.2022 18:00
Кількість переглядів: 340

Протягом віків найголовнішою цінністю і рушійною силою до незалежності  для українців була свобода. Про це мріяли десятки поколінь, тисячі віддали своє життя за цю ідею. Немає, напевне, серед європейських народів народу, який страждав би більше, ніж український. Адже Україна споконвіку змушена відвойовувати, виборюючи власні землі, відстоюючи  своє  право на свободу.

Ще не припинились кровоточити спогади про страшні часи української революції 1917?1921 років, Другої світової війни, як прийшла чергова кривава війна на східні українські землі, яка вже восьмий рік поспіль сіє неспокій та безжально стирає цвіт нації – найкращих синів та доньок свого народу.

Ми не маємо права забути бодай одне ім’я тих, хто віддав своє життя за нас, за наше майбутнє. Захищаючи рідну землю, виконуючи конституційний та патріотичний обов’язок, так загинув і наш земляк, капітан, командир гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону Олександр Слободян.

Сьогодні він би святкував своє 31 річчя…Єдиний син у батьків… За любов до Вітчизни та вірність військовій присязі народові України наш новітній український герой заплатив найвищу ціну - своїм життям.

У цей день вшанувати пам'ять полеглого героя біля його місця вічного спочинку зібрались рідні та близькі загиблого військовослужбовця, керівництво Ізяславської міської  ради.

Присутні віддали данину пам'яті новітнього українського героя, поклавши до могили відважного бійця живі квіти, а також ушанувавши Олександра  і всіх інших полеглих учасників АТО хвилиною мовчання.

Ім’я Олександра та всіх уродженців Ізяславщини, які віддали свої життя задля миру, свободи та територіальної цілісності рідної держави, назавжди залишаться в пам’яті ізяславчан.  Вічна їм пам'ять!

Перемога буде з тими, у кого БОГ в душі,  ЛЮБОВ у серці і ПРАВДА на вустах!

Цікаві факти про Олександра Слободяна:

1. У липні 2008 року вступив до Національної академії внутрішніх справ (м.Київ) на спеціалізацію «Службова діяльність підрозділів внутрішніх військ». Під час навчання неодноразово отримував нагороди та відзнаки.

2. У 2009 році під час проходження практики був нагороджений нагрудним знаком «За зразкову службу» ІІ ступеня.

3. Закінчив спеціальні курси екіпажів БТР та отримав посвідчення механіка-водія, старшого машини та командира навідника БТР.

4. З червня по серпень 2014 року разом з військовими товаришами утримували ворога на блокпості поблизу Слов’янська, з січня по березень 2015 року - у селищі Билбасівка Донецької області.

5. Позивний  Олександра Слободяна - «Ясний».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь