A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося засідання круглого столу в онлайн-режимі

Дата: 28.01.2022 15:30
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

27 січня 2022 року в онлайн-режимі відбулося засідання круглого столу працівників психологічної служби закладів загальної середньої та дошкільної освіти Ізяславської територіальної громади за участю завідувача відділенням соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Ізяславської міської ради» Світлани Косовської по підтримці  дітей із сімей, що потрапили у складні життєві обставини.

Як допомогти таким дітям жити повноцінним життям,  усунути загрози їхньому життю, зберегти їх психічне та фізичне здоров’я?

Фото без опису

Вирішення порушених питань стоїть у першу чергу перед працівниками закладів освіти, адже дитина більше свого часу перебуває в шкільному середовищі. Тому, важливим завданням школи (дитячого садка) є забезпечення ефективної взаємодії всіх працівників закладу освіти, спрямованої на раннє виявлення кожної дитини, яка має ознаки перебування у складних життєвих обставинах, та надання їй необхідної допомоги відповідно до потреб. Практичний психолог Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 ім.Олега Онищука, гімназія» Наталія Герасимчук поділилась досвідом роботи по організації та здійсненні психолого-педагогічного супроводу дітей, які виховуються в сім'ях, що потрапили в складні життєві ситуації.

Фото без опису           Світлана Косовська розкрила алгоритм взаємодії своєї служби з закладами освіти, іншими службами,  які спрямовані на підтримку дітей, які опинились в складаних життєвих обставинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь