A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

День Соборності – це символ єдності українців (в закладах освіти та культури Ізяславської громади відзначили День Соборності України)

Дата: 24.01.2022 11:29
Кількість переглядів: 304

Фото без описуМинуло чимало часу, коли уперше за тисячолітню історію на карті світу постала держава під назвою „Україна”, котра прославлена своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою, працьовитістю та сумлінністю людей. Соборність і свобода – одні із найбільших цінностей України, як і для будь-якої демократичної держави.

І ось сторіччя тому, 22 січня відбулась історична подія, яку віками втілювали наші пращури – об’єдналися Київ і Львів, Схід і Захід України. Відтоді День Соборності нам нагадує про те, що сила нашої Батьківщини – в єднанні. І не лише територій, а дій і сердець.

Виголошення поборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та прагнення до етнічної і територіальної єдності. Відзначення Дня Соборності, вшанування творців Акту Злуки – це не тільки зовнішня суспільна потреба, а й наш моральний обов’язок берегти світлу пам’ять незліченних жертв, принесених українським народом на вівтар незалежності, соборності, державності.

Ті історичні події сформували підґрунтя для усвідомлення, що саме ми несемо велику відповідальність за збереження в нашій країні миру і стабільності та утвердження національної ідеї.

В умовах сьогодення, коли  наша держава перебуває у стані війни, по-новому відкриваємо для себе неоціненність скарбу жити у вільній, суверенній державі, адже воля – найвище досягнення нації, набуте найкращими синами й доньками різних поколінь найбільшою ціною – життям, інтелектом, непосильною працею, молитвами і вічною боротьбою.

Фото без описуНам є чим пишатися і про що згадати у цей визначний день – День Соборності України.

З метою виховання нацiональної свiдомостi у молоді, людської гiдностi, вiдродження духовностi, формування рис громадянина Української держави, у закладах освіти та культури Ізяславської міської територіальної громади  проведено виховні заходи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь