A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено перше в цьому році засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 20.01.2022 17:00
Кількість переглядів: 273

Фото без опису20 січня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, що пройшло під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля.

На засіданні виконкому розглянуто ряд питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності Ізяславської міської територіальної громади.

У першу чергу було приділено увагу питанню встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №№ 1, 3, 4,5. Розглянувши звернення перевізників щодо тарифу на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах та надані розрахунки, лист фінансового управління від 05.01.2022 р. № 03-07/03, керуючись Правилами надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України   № 176 від 18.02.1997 р., виконавчий комітет Ізяславської міської ради вирішив з 1 лютого 2022 року встановити тарифи на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у розмірі 7,00 грн. на перевезення одного пасажира за одну поїздку:

- маршрут № 1 «Залізничний вокзал – Лікарня» (перевізник фізична особа – підприємець Гапонюк О.М.);

- маршрут № 3 «Комбікормовий завод – Лабази» (перевізник фізична особа – підприємець Рабощук О.В.);

- маршрут № 4 «Перехрестя вулиць Незалежності і Вишневої-Лабази» (перевізник фізична особа – підприємець Рабощук О.В.);

- маршрут № 5 «Комбікормовий завод – вул. Б.Хмельницького, 69» (перевізник фізична особа – підприємець Гапонюк О.М.).

Не менш важливим питанням порядку денного було щодо ліміту споживання енергоносіїв у натуральних показниках бюджетним установам, які фінансуються з бюджету Ізяславської міської ради, виходячи з обсягів призначень, затверджених рішенням № 12 п’ятнадцятої (позачергової) сесії Ізяславської міської ради 8 скликання від 24.12.2021 року «Про бюджет Ізяславської міської ради на 2022 рік». У підсумку прийнято рішення затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках бюджетним установам Ізяславської міської ради на 2022 рік.

Крім того присутніми учасниками було затверджено на 2022 рік плани роботи структурних підрозділів міської ради; фінансовий план КП «Ізяславтепломережа»; план основних заходів цивільного захисту Ізяславської міської ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту, а також погодили штатний розпис КП «Ізяславтепломережа» Ізяславської міської ради з 01 січня 2022 року.

Виконавчим комітетом також було прийнято рішення:

уповноважити завідувача сектору містобудування та архітектури Ізяславської міської ради вносити відомості про присвоєння, зміну, коригування та анулювання адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна до Реєстру будівельної діяльності;

провести конкурс на визначення виконавця послуги з вивезення рідких побутових відходів  на території Ізяславської міської ради.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також були питання про утворення комісії з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення, своєчасності сплати податків та інших обов’язкових платежів; призначення відповідальної особи за оприлюднення наборів даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних; затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність відібрання дитини у батьків без позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на її користь; затвердження висновку органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав.

Розглянувши звернення жителів громади, члени виконкому прийняли рішення, якими надали згоди на вчинення правочинів.

На  завершення присутніми учасниками зібрання обговорено та прийнято рішення стосовно надання допомоги чотирьом особам на поховання їхніх рідних. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь