Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбувся щорічний турнір пам’яті Героя України Олега Довгого

Дата: 10.01.2022 16:11
Кількість переглядів: 385

Фото без опису

8 січня у стінах спорткомплексу Ізяславської ДЮСШ відбувся турнір з футзалу.  Він проводиться вже сьомий рік поспіль і головною метою змагань є вшанування пам’яті Героя України, лейтенанта Збройних Сил України Олега Довгого із Щурівців. 6 січня нашому земляку,  молодому офіцерові могло б виповнитись 29... Але 31 січня 2015 року його життя обірвала ворожа куля поблизу смт.Чорнухине (Луганська область) в зоні проведення АТО у результаті обстрілу військового опорного пункту Збройних Сил України. 
           Олег любив спорт і активно займався ним усе своє життя. Саме через таку любов до спорту навіть мав позивний «Фізрук». Тому, аби вкотре згадати про подвиг земляка та віддати йому шану, проводиться такий пам’ятний турнір, започаткований його друзями – любителями футболу, з якими в одній команді грав Олег Довгий… 
            Традиційно турнір розпочався із привітання команд, виконання Державного Гімну України та підняття Державного Прапора України. Перед початком змагань до усіх присутніх звернулася заступник Ізяславського міського голови Леся Божко, яка побажала усім командам гарної гри та запропонувала вшанувати світлу пам'ять Героя України Олега Довгого хвилиною мовчання. На турнірі були присутні й батьки Олега - Іван Іванович та Валентина Петрівна. Їм було вручено іменну футболку від друзів загиблого бійця. 
             Цьогоріч за почесний трофей – перехідний Кубок пам’яті – боролися 4 команди: «Камчатка» (с.Теліжинці), с.Радошівка, «Бартнік» (м.Ізяслав) та «Вікторія» - команда друзів Олега, в складі якої він неодноразово сам виборював першість у різноманітних турнірах.
             Всі поєдинки проходили у досить напруженій, захопливій, хоча й товариській боротьбі. Кожна команда була гідна перемоги. Але право змагатись за першість вибороли лише дві найсильніші – «Бартнік» та «Вікторія», які й зійшлись у фінальному поєдинку. Гра за перше місце закінчилась, можна сказати, сенсаційно. Адже досить потужного суперника впевнено перемогла команда «Бартнік». 
            На завершення турніру батьки Олега Довгого подякували усім командам за гарну гру та висловили слова щирої вдячності друзям, які ось вже сьомий рік поспіль не забувають про їх сина та свого товариша. Нагородження команд вони провели спільно із заступником Ізяславського міського голови Василем Сложинським. 
            Звання «Кращий гравець» отримали: Владислав Марчук («Бартнік» м.Ізяслав), Павло Мельник ("Вікторія"), Віталій Проць (с.Радошівка), Віталій Лісков ("Камчатка", с.Теліжинці).
         Фото без опису   Головний трофей турніру (перехідний кубок),  медалі, грамоти та кубок переможця було вручено команді «Бартнік». Команда «Вікторія» отримала нагороди за друге місце, команда  с.Радошівка - за ІІІ місце та «Камчатка» с.Теліжинці - за IV місце. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь