A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Дякуємо за участь в організації і проведенні новорічно-різдвяного святкування!

Дата: 06.01.2022 14:30
Кількість переглядів: 716

Новорічно-різдвяні свята – найулюбленіші та найбільш очікувані для мешканців нашого краю. Цього року усією громадою ми намагалися якомога краще підготувати до їх відзначення, змінивши програми святкових та тематичних заходів. Головними атрибутами цьогорічних свят стала гарно прикрашена ялинка та влаштована на центральній площі міста новорічна фотозона.

Марно сподіватись, щоб нам вдалося так гарно все організувати та реалізувати задумане без людей, які проявили неабияку творчу фантазію та креативність, витратили на це чимало часу та професійних навичок, доклали чимало зусиль та праці, а також допомагали матеріально. Всі разом ми організовували святкування, дарували жителям територіальної громади, особливо малечі,  своїми виступами, декораціями святковий настрій.

Виконавчий комітет Ізяславської міської ради висловлює щиру подяку за підтримку та надану різносторонню допомогу у підготовці та проведенні на достойному рівні заходів, приурочених до циклу новорічно-різдвяних свят усім, хто долучився до цієї гарної справи, а зокрема:

- за встановлення та оформлення головної новорічно-різдвяної  ялинки - працівникам КП «Комуненерго», КП «Житлосервіс», Ізяславській організації ветеранів, ТОВ «Укрелітагро», Клубівському старостинському округу;

- за створення новорічно-різдвяної фотозони – працівникам ДП «Ізяславське лісове господарство», НПП «Мале Полісся» та дітям-учасникам творчого конкурсу, Замкової виправної колонії №58, Ізяславського історико-краєзнавчого музею, КП «Сошне», КП «Житлосервіс», КП «Комуненерго», КП «Ізяславтепломережа», КП «Ізяславводоканал», ФГ «Сім’я 2019»,  Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва, Ізяславської міської центральної бібліотеки, Ізяславської дитячої школи мистецтв, Ізяславського міського будинку культури, Івану Білоусу.

Особлива подяка спонсорам та підприємцям, які допомогли матеріально, зокрема:  Ганні Усенко, Петру Павлюку, Миколі Рижаку, Володимиру Якубцю. Також слова щирої вдячності майстрам Вечерову Володимиру та Оліярнику Дмитру.

Заслуговують відзначення й вдячності працівники Ізяславського будинку культури, сільських клубних закладів громади, бібліотек, старости, які доклали усіх зусиль, аби весь цикл тематичних заходів був різноплановим, змістовним та яскравим.

І, нарешті, слів вдячності заслуговують мешканці та гості територіальної громади за активну участь у святкових заходах. Сподіваємось, що Вам гарно вдалось відзначити Новий рік та з таким же піднесеним настроєм ми усі разом святкуватимемо й Різдво. Від себе ж обіцяємо, що й надалі будемо намагатися дарувати вам позитивні емоції під час відзначення інших свят. Віримо, що у цьому нам допомагатиме все більше людей, які і є Ізяславська громада.

З повагою та вдячністю від імені Ізяславської міської ради

міський голова Сергій ШЛЕГЕЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь