A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при міській раді

Дата: 06.01.2022 14:11
Кількість переглядів: 475

 Фото без опису

  05 січня відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при міській раді. Засідання провів міський голова, а також голова комісії з питань  захисту прав дитини Сергій Шлегель.

Із матеріалами, що були подані до розгляду, членів комісії ознайомила начальник відділу «Служба у справах дітей» міської ради Раїса Ткаченко. Вони стосувалися кількох важливих питань про: доцільність позбавлення батьківських прав матері відносно дітей, позбавлених батьківського піклування, які відповідно до рішення Ізяславського районного суду відібрані від матері без позбавлення батьківських прав; доцільність відібрання дитини від батьків без позбавлення батьківських прав (дитина  цілодобово перебуває в Ямпільській спеціальній школі); повторний розгляд питання щодо неналежного виконання батьківських обов’язків матір’ю відносно своїх дітей; доцільність позбавлення батьківських прав батька відносно дитини, котра проживає з своєю матір’ю; надання згоди на цілодобове перебування дитини, котра перебуває у складних життєвих обставинах, в Ізяславському навчально-реабілітаційному центрі, крім канікул.

На жаль, в наш час гостро постає проблема належного виховання дітей. Цьому свідчать питання порядку денного, котрі порушуються майже на кожному засіданні. Тому під час розгляду справ члени комісії мають подбати про добробут дітей, чиї інтереси та права мають стояти на першому місці.

Всі питання порядку денного були попередньо ретельно вивчені працівниками відділу «Служба у справах дітей» міської ради. У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь в обговоренні, висловлюючи власну думку та свої пропозиції до відповідних рішень.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Крім того, було переглянуто та  затверджено індивідуальні плани дітей, які перебувають на обліку відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради.

 

За матеріалами відділу «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь