A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Різдвяне диво має бути для всіх!

Дата: 05.01.2022 15:00
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

У пору новорічних та різдвяних свят усі діти з нетерпінням очікують, що ось-ось трапиться диво і здійсняться найзаповітніші мрії, виконаються новорічні бажання. Але найголовніше для них - це, звичайно ж, незабутнє свято, можливість повірити у казку та отримати приємний подаруночок.

Проте, на жаль, не кожна родина має можливість подарувати справжнє святкування своїм дітям. Тому сім'ями, які опинилися у складних життєвих обставинах Ізяславської міської територіальної громади, опікується комунальна установа "Центр надання соціальних послуг" Ізяславської міської ради.

Фахівці центру надання соціальних послуг організували цілу низку різноманітних заходів, які не тільки створили святковий настрій та принесли радість багатьом дітям і їх родинам, а також привернули увагу громади до проблем цих сімей.

Сьогодні в Ізяславському будинку культури відбулося новорічне свято під назвою «Різдвяне диво» для дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Свято розпочалося вступною промовою завідуючої відділенням соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради Світлани Косовської, яка привітала усіх присутніх із новорічними та різдвяними святами, розповіла про благодійну акцію «Різдвяне Диво», побажала усім гарного настрою під час святкування.

Поринути дітям у справжню казкову атмосферу допомогли працівники Ізяславського будинку культури, котрі підготували яскраву та захоплюючу новорічно-різдвяну програму із розважальними іграми, конкурсами, казковими персонажами (ельфом, дідом Морозом та Снігуронькою,  бабою Ягою).

Крім  цього на дітей чекав ще один приємний сюрприз – солодкі подарунки від діда Мороза та персональний пакунок із різноманітними іграшками, канцтоварами, дитячими книжечками тощо.

Добрими чарівниками, зробивши свій благодійний внесок шляхом придбання новорічних подарунків для цих дітей, стали колективи магазину «Будівельний двір» м.Ізяслав, супермаркету «Наш край» м.Ізяслав, Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІ ст. № 4 ім.В.Кобернюка, Ізяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1, Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. ім. О.Онищука № 5, гімназія», приватні підприємці Усенко Ганна Василівна, Шафранська Неля Іванівна, а також інші небайдужі громадяни, які подарували дітлахам частинку своєї душі, тепла та дива.

Дивлячись на радісні усмішки на дитячих обличчях, стає зрозуміло, що діти отримали яскраві враження, позитивні емоції та максимум задоволення від розважальної програми. Сподіваємось, що такий святковий настрій залишиться у них надовго!

ФОТОМАТЕРІАЛИ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь