A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Проведено інформаційно-просвітницький захід на базі Центру Пробації

Дата: 04.01.2022 15:59
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

Новий, 2022, рік розпочався проведенням тематичних заходів спільними зусиллями фахівців. Так, 4 січня 2021 року відбувся інформаційно-просвітницький захід на базі Шепетівського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації»  у Хмельницькій області для осіб, які перебувають на обліку Центру Пробації. Участь у заході взяли начальник  Шепетівського  районного сектору № 2 ДУ «Центр пробації у Хмельницькій області» Андрій Булаєвський,  провідний фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради Юлія Потюк, юрист відділу «Ізяславського бюро правової допомоги» Шепетівського  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Зоя Гонтарук.

 Андрій Булаєвський на початку заходу зауважив, що для осіб, які перебувають на обліку Центру пробації, важливо систематично і вчасно відвідувати Державну установу, для безробітних – серйозно зайнятися пошуком роботи.

Зоя Гонтарук надала детальну інформацію про роботу відділу «Ізяславського бюро правової допомоги» Шепетівського  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, послуги, які можуть отримати громадяни Україні відповідно до звернень.

Юлія Потюк проінформувала присутніх про роботу КУ «Центр надання соціальних послуг» Ізяславської міської ради, зокрема види послуг, які можна отримати у вказаній організації.

Підоблікові особи отримали побажання у Новому році покращити якість життя власного та своїх родин, позитивної соціалізації у суспільстві. Маємо сподівання, що проведення подібних заходів дасть позитивні результаті у роботі з особами, які мають проблеми із законом та перебувають на обліку Центру пробації.

 

 

За матеріалами КУ «Центр надання соціальних послуг»

Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь